>

​“SAP for Me” tarjoaa asiakkaille digitaalisen apulaisen oikean tuotteen löytämiseen

WALLDORFSAP SE (NYSE: SAP) julkistaa tänään SAP for Me -portaalin, joka tuo SAP:n asiakkaiden käyttöön personoidun palvelun ja horisontaalisen näkymän asiakkaan koko tuotevalikoimaan.

“SAP for Me” kattaa kaikki tuote- ja palvelulinjat, mukaan lukien niin perinteiset on-premise-tuotteet kuin pilvipalvelutkin. Palvelu on nyt saatavilla maksuttomana,avoimena betaversiona kaikille sopimusasiakkaille.

Asiakkaat voivat tunnistautua SAP for Me -palveluun olemassa olevalla S-käyttäjätunnuksella. He voivat myös käyttää uutta universaalia ID-ominaisuutta, joka helpottaa käyttöä usealle S-käyttäjälle samanaikaisesti. Asiakkaan on muistettava vain yksi tunnistautumiskoodi, jolloin he pääsevät valitsemaan S-käyttäjän ja kontekstin, jota varten he haluavat nähdä dataa.

“Pohjoismaiset asiakkaat ovat edistyksellisiä sen suhteen, minkälaisia kokemuksia ja älykkäitä palveluita he odottavat SAP:lta”, sanoo Marika Auramo, SAP:n Pohjoismaiden ja Baltian toimitusjohtaja. ”Tässä yhteydessä haluaisin kiittää kaikkia pohjoismaisia SAP-käyttäjäyhdistyksiä niiden heittäytymisestä SAP for Me -palvelun tekemiseen. Tämä on taas yksi vahva lisätodiste siitä, miten nopeasti voimme toimia asiakaspalautteen pohjalta yhdessä.”

SAP for Me palvelee pääväylänä kaikkeen digitaaliseen, myyntitapahtuman jälkeiseen kommunikointiin. SAP for Me on helppokäyttöinen portaali, joka hoitaa kaikki tärkeät asiakkaan tuotevalikoimaa koskevat hälytykset, tilastot ja uutiset yhdessä paikassa. Näin se kerää yhteen paikkaan kaiken informaation ja nopeuttaa kanssakäymistä ja tuloksellista tekemistä.

“Riippumatta siitä, mitä myyt tai tarjoat, kaikki tekeminen – ennen, aikana ja jälkeen ostoksen – on oleellista tänä aikana, jolloin asiakkailla on enemmän valtaa kuin koskaan ennen. Jotta heidän odotuksensa täyttyisivät, asiakaskokemuksen on oltava niin henkilökohtainen, helppo ja saumaton kuin mahdollista”, sanoo Christian Klein, SAP:n operatiivinen johtaja ja hallituksen jäsen. ”Oli kyse tuotteen ostamisesta tai uudistamisesta, SAP for Me on heille one-stop-shop kaikkeen tietoon käytössä olevista tuotteista ja palveluista – räätälöitynä juuri heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.”

Asiakkaat voivat personoida asetuksensa “intelligent home” -alueella, joka on SAP for Me:n ytimessä. Asiakkaan valintojen pohjalta ”älykäs koti” toimii personoituna yleisnäkymänä ja tuo asiakkaan käyttöön erilaisia toimintoja, tilastoja ja itsepalveluita. Käyttäjät pääsevät tukitoimintoihin, pilvipalvelun kulutusnäkymään ja tuotetietoihin reaaliajassa. Saatavilla on myös demo palvelun käytöstä.

Keskitetyn informaation lisäksi älykäs portaali tarjoaa asiakkaille tilastoja ja näkemyksiä siihen, miten he voivat maksimoida ohjelmistoista saamansa arvon. Kun älykäs koti kehittyy, siitä tulee yhä älykkäämpi, ja se hälyttää proaktiivisesti muutoksista tuotevalikoimassa ohjaten asiakasta kohti parhainta ratkaisua.

SAP for Me –video kertoo lisää. Asiakkaat voivat rekisteröityä palveluun osoitteessa https://me.sap.com/.

Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

 

Jotkin ominaisuudet puuttuvat vielä betaversiosta. Lisäksi saatavilla oleva data voi olla puutteellista. Jos huomaat poikkeavuuksia SAP for Me:ssä, kerro niistä meille raportoimalla tapaus (report incident) tai ota yhteyttä sähköpostilla SAPforMe@sap.com. Kun julkistamme lisää edistyneitä ominaisuuksia, palvelussa voi olla lyhyitä katkoja ilman etukäteisvaroitusta. Teknisistä syistä johtuen tuomme tämän betan saataville vaiheittain, jotta suorituskyky ja käytettävyys olisivat mahdollisimman hyviä. Näin palveluun pääsy voi olla rajoitettua uusille käyttäjille ajoittain.