SAP Finland Uutiset

Koko SAP-perheelle: Yhdessä me selviydymme

City lights of the Southern United States.

Ennalta-arvaamaton ja epävakaa COVID-19 on saanut maailman kulkemaan epävarmaa polkua. Haastavat ajat testaavat meitä, mutta tuovat esiin myös ihmisyyden parhaat puolet.

Meillä SAP:lla on kollegoja ja asiakkaita ympäri maailmaa. Ajatuksemme ovat virukselle altistuneissa ja niissä yhteisöissä, jotka jatkavat äärimmäisiä toimenpiteitä hidastaakseen ja hillitäkseen viruksen leviämistä. Haluamme myös ilmaista syvän kiitollisuutemme ja arvostuksemme kaikille terveydenhuollon työntekijöille, ensihoitajille, poliiseille, hätätyöntekijöille ja kaikille muille tärkeissä tehtävissä ja etulinjassa oleville, jotka hoitavat sairastuneita ja pitävät meidät turvassa.

SAP-perheen ja siihen kuuluvien yhteisöjen terveys, turvallisuus ja toimeentulo ovat luonnollisesti ensisijaisesti mielessämme. Keskitymme ennen kaikkea työvoimaamme ja kollegoihimme. Olemme rajoittaneet matkustamista, muuttaneet tapaamiset ja tapahtumat digitaalisesti koettaviksi, ja 100 000 kollegaamme työskentelevät lähes kokonaan etänä. Asiakkaamme ovat myös osa SAP-perhettä, ja olemme keskittyneet tukemaan heitä tänä haastavana ajanjaksona.

Perustamisestamme lähtien SAP on ollut merkittävä toimija tehtäväkriittisissä liiketoiminnoissa. Uskomme vakaasti, että liiketoimintamme turvaaminen antaa meille mahdollisuuden turvata myös asiakkaidemme liiketoiminta. Viime vuosina SAP on panostanut paljon kriiseihin varautumiseen: SAP:n liiketoiminta-, tuki- ja pilvipalvelutiimit ovat kehittäneet ja dokumentoineet liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelmat reagoidakseen disruptiivisiin tapahtumiin, kuten koronavirukseen. Samalla varmistamme pilviratkaisujemme ja palveluidemme toimitukset. Voit lukea lisää toimenpiteistä, joilla varmistamme SAP:n ja asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden täällä.

Kuten olemme nähneet, jokainen päivä tuo lisää tietoa, mutta toisinaan myös enemmän epävarmuutta. Mitä enemmän muutoksia kohtaamme, sitä tärkeämpää on ymmärtää, miten ihmiset tuntevat ja sopeutuvat uuteen normaaliin. Vaikka olemme kaikki muovautumassa erilaisiin työ- ja yhteistyömalleihin, uutuus ja kokemukset ovat meille jokaiselle ainutlaatuisia työstämme tai toimialasta riippuen. Työntekijöidemme haasteiden ja kysymysten ymmärtäminen, tunnistaminen ja niihin vastaaminen auttavat meitä valmistamaan heitä uuteen normaaliin siirtymisessä. Kaikkihan meistä haluavat tiimiinsä työntekijöitä, jotka tuntevat olonsa turvalliseksi ja tuottavaksi, mutta kaikki lähtee ymmärtämisestä: mitä työntekijät tuntevat ja mitä he tarvitsevat? Qualtrics on auttanut meitä ymmärtämään työntekijöitämme paremmin ja olemme avanneet kuuntelualustan kaikille niille, jotka sitä haluavat käyttää. Toivomme alustasta olevan sinulle hyötyä!

Yrityksenä olemme aina uskoneet olevamme vastuussa tulevien sukupolvien tukemisesta digitaalisten oppimistyökalujemme avulla. Tällä hetkellä opiskelijat ja asiantuntijat tarvitsevat turvallisen oppimisympäristön jatkaakseen opiskelua virtuaalisesti. Siksi olemmekin päättäneet laajentaa pääsyä tarjoomaamme. Palvelu sisältää vapaan pääsyn opintopolkuihin yli 3800 SAP University Alliance -ohjelman jäsenyliopistojen opiskelijoille sekä virtuaalikurssien ja avointen verkkokurssien (MOOC) opiskelijoille. Koko tarjonta on maksutonta, ja lisää siitä voit lukea täältä.

Tunnistamme mittasuhteiltaan valtavat disruptiot, jotka vaikuttavat globaaleihin toimitusketjuihin, minkä vuoksi olemme avanneet SAP Ariba Discoveryn ostajille. Palvelussa ostajat voivat julkaista välittömät omat hankintatarpeensa ja toimittajat vastata pystyvänsä toimittamaan. Concur- ja SAP Litmos -tiimimme TripIt ovat tarjonneet maksuttomia palveluita matkakysymysten ja etäkoulutusmahdollisuuksien avuksi. Tiimimme miettivät edelleen uusia tapoja auttaa, joten päivitämme sivujamme sen mukaan, kun uusia tapoja löytyy.

Visiomme meillä SAP:lla on auttaa maailmaa toimimaan paremmin ja parantaa ihmisten päivittäistä elämää. Tämä ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin tällä hetkellä. Keskitymme, kuten ennenkin, ihmisiin, asiakkaisiimme ja yhteisöihimme. Yhdessä me selviydymme.

Parhain terveisin,

Jennifer Morgan ja Christian Klein

 

Linkki alkuperäiseen englanninkieliseen artikkeliin.

Exit mobile version