SAP Finland Uutiset

Kunnossapidossa oikeat työkalut ja raportointi varmistavat, että koneet käyvät ja käytettävyys on kohdillaan

Isännöin toukokuun alkupuolella SAP:n käyttäjäyhdistys Finugin kanssa järjestetyn webinaarin SAP Intelligent Asset Managementista. Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta osallistua tuolloin, voit kuunnella webinaarin tallenteena täällä. 45 minuutin sessiossa kuulet, mitä uutta kunnossapidon saralla on tullut tarjolle teollisuusasiakkaille.

 

Tavoitteenamme on auttaa sinua hyödyntämään kunnossapidon uusia mahdollisuuksia ja työkaluja niin, että saat niistä optimaalisen hyödyn liiketoimintanne ja asiakkaittanne parhaaksi.

Yksi draiveri SAP:n älykkään kunnossapidon puolella on vähentää perinteistä kalenteripohjaista ennakkohuoltoa. Tavoitteena on saavuttaa ennakoivan huollon malli, joka perustuu paremmin laitteiden kuntoa kuvaavan tiedon analysointiin ja laitteiden käyttötietoihin. Näiden tietojen perusteella voidaan toteuttaa paremmin todellisen tarpeen mukaisesti ajoitettua kunnossapitoa ja siten vähentää kunnossapidon kustannuksia.

Käyn webinaarissa läpi myös uusia työkaluja kunnossapidon laitetiedon hallintaan sekä luotettavuuskeskeisen kunnossapidon prosessien hallintaan.
Lisäksi kerron uusista ominaisuuksista, jotka ovat nyt saatavilla reaktiivisen, ennakoivan ja kunnonvalvontaan perustuvan kunnossapidon tueksi.

Session aikana opit uusista ominaisuuksista SAP S/4HANAsta: kunnossapidon töiden hallinta, resurssien hallinta ja töiden ajoitus, materiaalien ja logistiikan hallinta sekä kunnossapidon toimien toteuttaminen ja raportointi. Lisäksi webinaarissa esitellään Asset Network Collaboration, Strategy Performance ja Asset Health, Prediction and Optimization.

Ratkaisun käytettävyyden ja käyttökokemuksen saralla Fiori-käyttöliittymä tarjoaa mobiilikäyttöisyyden sekä useita kunnossapidon töiden hallintaa ja raportointia parantavia uudistuksia. Visuaaliset analyyttiset näkymät töiden hallinnassa tarjoavat yksinkertaistetun yleisnäkymän siihen, mitä jonkin työntekijän tai työnjohtajan vastuualueella tapahtuu ja mitkä asiat vaativat korjaavia toimenpiteitä. Uutta on myös resurssien hallinnan ja töiden aikataulutuksen automatisointi ja visualisointi.

Webinaarin jälkeen voit tilata itsellesi esityksen, josta löytyy vielä yksityiskohtaisempaa tietoa käyttöösi. Mukavia kuunteluhetkiä!

 

Kai Nylen

Senior Solution Adviser, SAP

 

Exit mobile version