SAP Finland Uutiset

SAP nimittää suomalaissyntyisen Mirva Valldebyn Pohjoismaiden markkinointijohtajakseen

Two people on a ship ,enjoying the ride

Mirva Valldeby nimitetään SAP:n Pohjoismaista ja Baltiasta vastaavaksi markkinointijohtajaksi kesäkuun alusta lähtien. Aiemmin hän työskenteli SAP:n pk-yrityssektorin ja kumppanikanavan pohjoismaisena markkinointivastaavana. Mirva on panostanut henkilökohdennettuun digitaaliseen markkinointiin ja haluaa nyt uudessa roolissaan edelleen vauhdittaa SAP:n markkinoinnin alueellista muutosta. Tämä tarkoittaa siirtymistä selkeämmin datavetoisiin ja henkilökohtaisiin kokemuksiin, pohjautuen SAP:n omiin datan käsittelyn, markkinoinnin  ja myynnin pilviratkaisuihin.

Mirva on kotoisin Suomesta, mutta on asunut jo kauan Tukholmassa. Hän näkee eri Pohjoismaiden paikallisen ymmärryksen tärkeänä menestystekijänä hänen ja tiiminsä markkinoinnin muutoksen toteuttamisessa pohjolassa ja Baltiassa.

Mirva Valldeby, Pohjoismaiden markkinointijohtaja, SAP

– Nykyisessä tilanteessa on välttämätöntä hyödyntää digitaalinen markkinointipotentiaali kokonaisuudessaan. Olimme jo matkalla tätä määränpäätä kohti ennen koronakriisiä. Ensimmäiset täysin digitaaliset, paikalliset kampanjat asiakkaillemme Pohjoismaissa ja Baltiassa näyttävät, että olemme parantaneet sitoutumista brändiimme positiivisella tavalla. Samaan aikaan investoimme uusiin dataohjautuviin ohjelmiin, joiden avulla voimme integroida kohderyhmämme yritysjohtajat ja asiantuntijat aiempaa henkilökohtaisemmalla tavalla. Kun integroimme tähän SAP:n globaalit markkinointikokonaisuudet, kuten SAPPHIRE NOW -kokemusympäristön, voimme tarjota vieläkin laajemman ja syvemmän asiakaskokemuksen. Tämä vahvistaa sekä merkityksellisyyttä että sitoutuneisuutta entisestään, sanoo Mirva Valldeby.

 

SAP

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yli 440 000 julkishallinnon ja yritysasiakasta voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland

 

Exit mobile version