Netcontrol valitsi SAP Business ByDesignin

Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Latviassa toimiva, energiaverkkojen automaatiota kehittävä Netcontrol Oy halusi kokonaisvaltaisempia liiketoimintaprosesseja ja yhtenäisempiä toimintatapoja käyttöön kaikissa lokaatioissaan. Yrityksen 85 työntekijää kaipasivat keskitettyä masterdatan hallintaa, joka mahdollistaa yhtenäisen raportoinnin sekä reaaliaikaisen hallinnan ja näkyvyyden liiketoimintaan päätöksenteon tueksi. Samalla tarkoitus oli vähentää manuaalista rutiinityötä ja inhimillisiä virheitä – kaikki perustuen yhdestä ydinratkaisusta johdettuun dataan.

Tästä syystä Netcontrolin toimitusjohtaja Mikael Nordman tiimeineen valitsi SAP:n pilvipohjaisen SAP Business ByDesigning SaaS-ratkaisun. Se tarjoaa laajat liiketoimintaprosessit sisäänrakennetulla analytiikalla, mobiiliominaisuuksilla, e-oppimisella ja -tuella. ByDesign-ratkaisu palvelee yrityksen ydinprosesseja aina taloudesta henkilöstöhallintoon.

SAP-kumppani Sofigate tukee Netcontrolia järjestelmän käyttöönotossa sekä tärkeimpien liiketoiminta-ajurien toteuttamisessa.

Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Netcontrolin osaksi SAP-perhettä!