SAP Finland Uutiset

Microsoft valitsee RISE with SAP -ratkaisun innovoinnin edistämiseksi

Microsoft on päättänyt ottaa käyttöön RISE with SAP -ratkaisun Microsoft Cloudissa ja vaihtaa yhtiön SAP-toiminnanohjausjärjestelmät SAP S/4HANA Cloud -palveluun.

RISE with SAP -ratkaisun ansiosta Microsoft voi ottaa uusia ominaisuuksia ja teknologioita käyttöön nopeammin ja pyörittää liiketoimintaansa joustavalla pilvipohjaisella ratkaisulla, joka on integroitu muihin Microsoftin käyttämiin SAP:n pilviratkaisuihin.

Microsoft on ensimmäinen julkinen pilvipalveluntarjoaja, joka ottaa RISE with SAP:n käyttöön sisäisesti muuttaakseen joitakin suuria SAP ERP -käyttöönottojaan. Päätös ottaa RISE with SAP käyttöön perustuu sen SAP-ratkaisujen laajaan käyttöön. Näihin kuuluvat SAP SuccessFactors -ratkaisut, SAP Integrated Business Planning for Supply Chain -ratkaisu, SAP Business Technology Platform ja muut SAP-ratkaisut, jotka toimivat Microsoft Azuressa. Microsoftin RISE with SAP -toteutus syventää Microsoftin asiantuntemusta SAP-ratkaisuista ja luo parhaita käytäntöjä, joita voidaan jakaa Microsoftin ja SAP:n yhteisten asiakkaiden hyödyksi.

“Tavoitteenamme on yksinkertaistaa ja nopeuttaa omaa matkaamme SAP S/4HANA Cloud -pilvipalveluun”, sanoo Charlotte Yarkoni, Microsoftin Commerce + Ecosystems -yksikön johtaja. “Erittäin monimutkaisten, vanhojen SAP-järjestelmien nykyaikaistaminen on meille Microsoftilla ja monille asiakkaillemme merkityksellistä. RISE with SAP -ratkaisun tehon hyödyntäminen Azuressa antaa meille joustavuutta ja ketteryyttä, jota tarvitsemme nopeaan skaalaamiseen, oman liiketoimintamme tarpeisiin vastaamiseen ja tämän kokemuksen jakamiseen asiakkaidemme kanssa.”

SAP on myös siirtänyt useita liiketoimintakriittisiä it-maisemiaan Microsoft Azureen, joka on avoin ja joustava pilvipalvelualusta. Osana omaa transformatiivista matkaansa ja saadakseen toiminnallista tehokkuutta SAP optimoi joidenkin kriittisten sisäisten liiketoimintajärjestelmien it-toimintoja Microsoft Azuressa isännöidyssä RISE with SAP -ratkaisussa käytetyn toimintamallin mukaisesti.

“Microsoftin siirtyminen RISE with SAP -ratkaisuun on osoitus SAP:n ja Microsoftin jatkuvan kumppanuuden sitoutumisesta ja vahvuudesta, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa asiakkaiden matkaa pilvipalveluun nopeuttamalla SAP S/4HANA Cloud -ratkaisun käyttöönottoa Microsoft Azure -palvelussa”, sanoo SAP:n digitaalisen liiketoiminnan johtaja Florian Roth. “Samoin SAP on optimoinut Microsoft Azuressa toimivat kriittiset sisäiset liiketoimintajärjestelmänsä hyötyäkseen sen turvallisuudesta, joustavuudesta ja skaalautuvuudesta. Hyödynnämme varmasti näistä käyttöönotoista saatuja kokemuksia ja jaamme parhaita käytäntöjä asiakkaidemme kanssa.”

SAP:n ja Microsoftin pitkäaikainen kumppanuus perustuu yhteisiin innovaatioihin ja kehitystyöhön ja muodostaa perustan molempien yritysten tuotteiden keskinäiselle tuelle. Ne ovat toistensa asiakkaita.

Lue lisää Microsoftilta: RISE with SAP on the Microsoft Cloud: A Year in Review.

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta

SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.

Exit mobile version