>

Penjami Pietilä on SAP Finlandin uusi Partner Business Manager

Espoolainen Penjami Pietilä aloitti SAP Finlandin Partner Business Managerina toukokuun alussa 2022. Penjamin vastuulla ovat jälleenmyyjät, jotka myyvät ja toimittavat SAP:n ratkaisuja, kuten SAP S/4HANA Cloudia, suomalaisille asiakkaille.

Ennen siirtymistään SAP:lle hän työskenteli myyntipäällikkönä taloushallinnon konsulttiyrityksessä Greenstep Oy:ssä.

Penjami on suorittanut kandidaatin tutkinnon markkinoinnista ja suhdetoiminnasta sekä maisterin tutkinnon organisaatiomuutoksesta ja johtamisesta. Vapaa-ajallaan Penjami käy kuntosalilla, pelaa golfia ja matkustelee.

”Nautin ratkaisumyynnistä, uusien haasteiden kohtaamisesta ja verkostoitumisesta. SAP:lla painotan tuloksellisesta yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotta sekä SAP:lle että kumppaneille avautuu uusia mahdollisuuksia menestyä”, hän sanoo.

Penjami vastaa kumppanien SAP-liiketoiminnan ennakoivasta kehittämisestä keskittyen vahvasti keskipitkän aikavälin näkökulmaan. Hänen vastuualueisiinsa kuuluu myös markkinoinnin ohjaaminen, kumppanien kannustaminen ja opastaminen innovaatioden pariin sekä SAP:n hyötyjen esiin tuominen.

SAP:n kumppaniverkosto on erittäin kattava: 23 000 kumppania 140 maassa. Kumppanit toteuttavat noin 90 prosenttia ratkaisujen käyttöönotoista ja tuovat noin 80 prosenttia SAP:n uusista asiakkaista. SAP S/4HANA Cloud -ratkaisua käyttää maailmanlaajuisesti yli 18 000 asiakasta, joista puolet on keskisuuria yrityksiä.