>

SAP tuo vauhtia liiketoimintaan yhdistämällä SAP LeanIXin, SAP Signavion, WalkMe:n, Joulen ja RISE:n tehot

SAP julkisti SAP Sapphire -tapahtumassa Barcelonassa, että SAP tarjoaa nyt selkeämmän polun RISE with SAP:n käyttäjien transformaatiohankkeille uudistusten myötä. Jatkossa SAP LeanIX- ja SAP Signavio -ratkaisujen tehokkaampi hyödyntäminen, SAP LeanIXin yhdistäminen SAPin generatiiviseen tekoälyavustajaan Jouleen sekä SAP:n äskettäin ilmoittama aikomus ostaa WalkMe -niminen Digital Adoption Platform -yritys tehostavat SAP:n asiakkaiden liiketoiminnan transformaatiohankkeita entisestään.

Yritysten on reagoitava nopeasti uusiin teknologioihin, rakennettava toimitusketjujensa joustavuutta ja integroitava toimintaansa myös kestävä kehitys. Näihin muutoksiin liittyy kuitenkin usein haasteita, kuten prosessien ja sovellusten selkeän yleiskuvan puute, kapasiteetin, taitojen ja budjetin rajoitukset sekä IT:n ja liiketoiminnan välinen epäsuhta. Kaikki tämä voi johtaa viivästyksiin, kasvaviin kustannuksiin ja jopa epäonnistuneisiin muutoshankkeisiin.

Nopeammin strategiasta IT-toteutukseen

SAP LeanIX:llä on ratkaiseva rooli sovellusten hallinnassa, mikä myös auttaa yrityksiä IT-muutoshankkeissa. Vastaavasti SAP Signavion ratkaisut tukevat prosessien optimointia ja liiketoimintaprosessien transformaatiota. Tämä tehokas yhdistelmä tarjoaa läpinäkyvyyttä ja näkemystä prosesseista, sovelluksista, ihmisistä ja tiedoista, mikä on välttämätöntä siirryttäessä muutosstrategiasta toteutukseen.

Nämä ominaisuudet ovat avainasemassa SAP:n tukiessa asiakkaita IT-ympäristöjen modernisoinnissa ja liiketoiminnan ketteryyden, kestävyyden ja innovaation parantamisessa. Niiden toteutumista tukee muun muassa se, että SAP on ilmoittanut aikeesta ostaa Digital Adoption Platform -yhtiön WalkMe, joka auttaa auttaa organisaatioita selviytymään jatkuvassa teknologiamuutoksessa tarjoamalla käyttäjille kehittynyttä opastusta ja automaatio-ominaisuuksia, joiden avulla voi toteuttaa työnkulkuja saumattomasti missä tahansa sovelluksissa.

”Sovellukset, prosessit, data ja ihmiset ovat neljä keskeistä elementtiä onnistuneessa liiketoiminnan muutoksessa”, sanoo SAP SE:n toimitusjohtaja ja johtokunnan jäsen Christian Klein.

”Hankkimalla WalkMe:n kaksinkertaistamme loppukäyttäjillemme tarjoamamme tuen ja autamme heitä ottamaan nopeasti käyttöön uusia ratkaisuja ja ominaisuuksia, jotta he voivat saada maksimaalisen hyödyn irti IT-investoinneistaan.”

WalkMe lanseeraa piakkoin WalkMeX-ohjaajan, joka käyttää WalkMe:n kontekstuaalista tietoisuutta ja tekoälyä ehdottaakseen parasta seuraavaa askelta mihin tahansa työnkulkuun, missä tahansa. WalkMeX on aina käytettävissä ja se pystyy toimimaan yhtäaikaisesti minkä tahansa sovelluksen kanssa, mukaan lukien eri toimittajien copilotit.

WalkMe:n ominaisuuksien integroiminen SAP:n copilotiin Jouleen lisää generatiivisen tekoälyavustajan tuottavuushyötyjä SAP:n asiakkaille. Lisäksi integroimalla SAP Enable Now -ratkaisun verkko-oppimisominaisuudet WalkMe:n kanssa, muodostetaan ydin SAP:n transformaatiohankkeiden ihmisläheiselle lähestymistavalla.

Menestyksen perusta

Hiljattain LeanIX laajensi yritysarkkitehtuuriratkaisujaan tukemaan tekoälyn käyttöönottoa ja hallintaa. Tämä laajennus perustuu tietoon ja automatisoituun lähestymistapaan, jolla SAP LeanIX auttaa yrityksiä tunnistamaan vanhentuneita sovelluksia, tekemään järkeviä päätöksiä ja edistämään IT-sovellusten modernisointia. Se antaa yrityksille mahdollisuuden tehdä tekoälyn käyttöönotosta näkyvää koko sovellusympäristössä. Tämä näkyvyys auttaa asettamaan selkeät standardit tekoälyriskien arvioinnille ja luo yhteisen ymmärryksen siitä, missä tekoälyn käyttöönotto hyödyttää organisaatiota eniten.

”Strategiamme avulla organisaatiot voivat jatkuvasti sopeutua nopeasti muuttuvaan liiketoimintaympäristöön”, André Christ, SAP LeanIX:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja, toteaa.

Tärkeä askel yritysten digitaalisessa transformaatiossa on SAP LeanIXin integrointi RISE with SAP -järjestelmään. Tämä tukee SAP:n asiakkaita siirtymistä pilvipohjaiseen SAP S/4HANA:aan tarjoamalla SAP:n Clean Core -lähestymistapaan perustuvia palveluja ja työkaluja. Ne auttavat yrityksiä migraatiossa on premise -järjestelmistä pilveen, muuttamaan liiketoimintaprosesseja, edistämään jatkuvaa innovointia ja hyödyntämään pilvipalveluiden ketteryyttä.

Rouven Morato, General Manager SAP Signavio ja SAP LeanIX: ”RISE with SAP, SAP Signavion ja SAP LeanIX yhdessä luovat perustan menestykselle SAP S/4HANA:n menestyksekkäälle hyödyntämiselle.

Sen avulla organisaatiot voivat siirtyä liiketoimintastrategiasta IT-toteutuksekseen täsmällisesti ja selkeästi. Tekoälyavustaja SAP Joule vahvistaa tätä transformaatiota älykkäillä ja sisällöllisesti oikeilla tiedoilla, mikä johtaa entistäkin nopeampaan päätöksentekoon ja parempaan operatiiviseen tehokkuuteen.”

Tietoja SAP LeanIXista
SAP LeanIX on markkinajohtaja yritysarkkitehtuurin hallinnassa (EAM), joka edistää IT-ympäristöjen modernisointia ja jatkuvaa liiketoiminnan muutosta. Sen ohjelmistopalveluratkaisut antavat organisaatioille mahdollisuuden luoda läpinäkyvyyttä, jonka avulla ne voivat visualisoida, arvioida ja hallita siirtymistä kohti IT-arkkitehtuurin tavoitetta.

Tarjoamalla tietoon perustuvan ja automatisoidun lähestymistavan, jota on täydennetty tekoälyllä, LeanIX auttaa organisaatioita tekemään järkeviä päätöksiä ja tekemään tehokkaampaa yhteistyötä. LeanIX palvelee maailmanlaajuisesti yli 1 000 yritystä eri toimialoilla, mukaan lukien yli 10 prosenttia Fortune 500 -yrityksistä ja puolet saksalaisesta DAX 40 -listasta.

LeanIXin pääkonttori sijaitsee Bonnissa, Saksassa, ja sillä on toimipisteet Bostonissa, Lontoossa, Pariisissa, Amsterdamissa ja Ljubljanassa. Marraskuussa 2023 LeanIX:sta tuli osa SAP:a. Lisätietoja on osoitteessa www.leanix.net.

Tietoja SAP Signaviosta
SAP Signavion ratkaisut auttavat yrityksiä nopeuttamaan muutosprojektin eri vaiheita. Tämä nopeuttaa projektin valmistumista ja käyttöönotto. Liiketoimintaprosessien muutoksen markkinajohtajana asiakkaat odottavat meiltä selkeyttä ja opastusta siihen, miten toimintoja, prosesseja ja tuloksia voidaan parantaa. Ainutlaatuinen valikoima ratkaisuja, menetelmiä, sisältöä ja tietoja on suunniteltu auttamaan asiakkaita luomaan yhteistoiminnallisen, tietoon perustuvan ja jatkuvan prosessien parantamisen kulttuurin. SAP Signavio Business Process Transformation Suite on suunniteltu vahvistamaan yhteistyötä liiketoiminnan ja IT:n välillä, yhdistämään liiketoimintastrategia päivittäiseen toimintaan ja luomaan mukautuvia ja kestäviä liiketoimintoja. Lisätietoja on osoitteessa www.signavio.com

Tietoja WalkMe:stä
WalkMe (NASDAQ: WKME), jonka pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa, on DAP-innovaatioiden ja -ratkaisujen edelläkävijä, jonka avulla yritykset voivat navigoida tehokkaasti teknologian aiheuttamassa jatkuvassa muutoksessa. WalkMe:n avulla organisaatiot lisäävät yrityksen tuottavuutta ja vähentävät riskejä varmistamalla ohjelmistojen ja niiden mahdollistamien työnkulkujen johdonmukaisen, vastuullisen ja tehokkaan käyttöönoton. Tekoälypohjainen alustamme asettuu organisaation teknologiapinon päälle, tunnistaa, missä ihmiset kokevat kitkaa, ja tarjoaa yksilöllistä opastusta ja automaatiota, jota tarvitaan työn tekemiseen, suoraan työnkulussa. IBM:n, Nestlen, ThermoFisher Scientificin ja Yhdysvaltain puolustusministeriön kaltaiset asiakkaat luottavat siihen, että WalkMe luo ihmiskeskeisiä kokemuksia, joita tarvitaan työnkulkujen tehokkuuden lisäämiseksi ja ohjelmistojen ROI:n maksimoimiseksi.

Tietoja SAP:sta
Johtava yrityssovellusten ja tekoälyratkaisujen globaalina toimittaja SAP (NYSE:SAP) yhdistää liiketoiminnan ja teknologian. Yli 50 vuoden ajan SAP on auttanut organisaatioita saamaan parhaansa esiin yhdistämällä liiketoimintakriittisiä toimintoja kattaen taloushallinnon, ostotoiminnot, henkilöstöhallinnon, toimitusketjun sekä asiakaskokemuksen. Lisätietoja www.sap.com/finland ja news.sap.com/finland 

Lisätietoja: SAP News Center. Seuraa SAP:a: @SAPNews.

Lisätietoja:
Harri Kammonen
Viestintätoimisto Manifesto
puh. +358 40 500 1120