>

Η SAP Hellas Χορηγός στην ημερίδα DataCenter World 2008 που διοργανώνεται από τη Sun Microsystems

ΑθήναΗ SAP Hellas συμμετέχει ως χορηγός στην ημερίδα DataCenter World 2008 που διοργανώνεται από την εταιρία Sun Microsystems, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 και ώρα 09:00 – 15:30, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, υπό τον γενικό τίτλος: “The ECO Advantage: Economy and Ecology in the modern Secure and Open DataCenter”.

Η Ημερίδα, πραγματοποιείται και σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής και συμβούλων, ενώ απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη πληροφορικής. Στελέχη της Sun Microsystems και των συνεργατών της θα παρουσιάσουν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο των datacenters, για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας αλλά και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της αξιοπιστίας των datacenters.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Καλαφάτης, ενώ εκ μέρους της SAP Hellas, ο κύριος Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις της SAP ενοποιούνται στα συστήματα της SUN Microsystems, παρέχοντας στα στελέχη μεγαλύτερο έλεγχο των datacenters, ευελιξία, ασφάλεια για την επιχείρηση και ενοποίηση μέσα στα ετερογενή περιβάλλοντα ΙΤ που καλούνται να διαχειριστούν.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για στελέχη πληροφορικής επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://gr.sun.com/datacenter, στο τηλ. 210-61.69.974 ή στο email: marketing@greece.sun.com.