>

Η SAP Hellas Επεκτείνει το πρόγραμμα SAP Partner Edge με Νέες Συνεργασίες

ΑθήναΗ SAP Hellas, στο πλαίσιο της επέκτασης του προγράμματος της Partner Edge, προχώρησε σε νέες συνεργασίες με τις εταιρίες Framework, Inergo ΙΤ A.E. και Business Design. Οι νέες αυτές συνεργασίες έρχονται να προστεθούν σε ένα ήδη δυναμικό δίκτυο με στόχο την ακόμη πιο ισχυρή τοποθέτηση της SAP Hellas στην αγορά των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, η οποία αποτελεί μια από τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρίας. Βασικός στόχος της SAP Hellas είναι να συνεχίσει να επενδύει στο Partner Edge, καθώς έτσι εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο οι μοναδικές ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Σχετικά με τους νέους συνεργάτες

  • Η Framework δραστηριοποιείται στον κλάδο συμβουλών επιχειρήσεων και πληροφορικής από το 2004 και είναι channel partner της SAP Hellas. Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, υλοποίηση και υποστήριξη του λογισμικού SAP Business All-in-One, χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία ASAP της SAP. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και την εφαρμογή των λύσεων Quadrate ERP2 for SAP και Quadrate Qubed for SAP οι οποίες είναι πιστοποιημένες από τη SAP AG.
  • Η Inergo ΙΤ A.E. κατέχει σημαντική θέση στην αγορά της Βορείου Ελλάδας και αποτελεί certified partner της SAP. Η Inergo ΙΤ A.E. δραστηριοποιείται στην υλοποίηση έργων SAP ERP σε εταιρίες ανεξαρτήτως μεγέθους στην ευρύτερη περιοχή, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών διαδικασιών. Επιπλέον, προωθεί την εγκατάσταση της λύσης SAP Business All-in-One, αναλαμβάνοντας την εξατομίκευση των εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
  • Η Business Design δίνει έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων, προσιτών και αξιόπιστων λύσεων για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Αποτελεί channel partner της SAP και αναλαμβάνει την εγκατάσταση λύσεων SAP Business All-in-One, προσφέροντας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όλα τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών ERP της SAP, βοηθώντας τις παράλληλα με την ανάπτυξη πληροφοριακών υποδομών.

Το πρόγραμμα Partner Edge εφαρμόζεται στην Ελληνική αγορά εδώ και ενάμιση χρόνο, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες της SAP. Το πρόγραμμα έχει ήδη συμβάλλει σημαντικά στην επέκταση του δικτύου συνεργατών της εταιρίας προσφέροντας τους κίνητρα όπως η επιβράβευση της ανταγωνιστικότητας και η στενή σύνδεση των συνεργατών με την εταιρία σε τομείς όπως η τεχνική υποστήριξη, η μεταφορά τεχνογνωσίας, αλλά και η υποστήριξη των πελατών. Με αυτό τον τρόπο, γίνεται δυνατή η εύκολη υιοθέτηση και εφαρμογή των λύσεων SAP σε πελάτες που προέρχονται κυρίως από το χώρο των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Σχετικά με τη SAP

Η SAP αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, στον κόσμο και την Ελλάδα. Σήμερα, περισσότεροι από 47.800 πελάτες (εξαιρουμένων των πελατών έπειτα από την εξαγορά της Business Objects) σε 120 και πλέον χώρες λειτουργούν με λογισμικό της SAP®. – από εξειδικευμένες λύσεις για μικρές και μεσαίου μεγέθους εταιρίες έως σουίτες εφαρμογών για πολυεθνικές επιχειρήσεις. Με βάση την ανοιχτή πλατφόρμα εφαρμογών και ενοποίησης SAP NetWeaver™ για την ενίσχυση της καινοτομίας και την υιοθέτηση αλλαγών, οι λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού της SAP βοηθούν τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, ανά τον κόσμο, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με πελάτες και συνεργάτες, ενισχύοντας την οργάνωση τους. Οι εξειδικευμένες λύσεις της SAP υποστηρίζουν καίριες λειτουργίες οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε 25 διαφορετικούς κλάδους, όπως για παράδειγμα η τεχνολογία, ο κλάδος της υγείας, οι λιανικές πωλήσεις, η δημόσια διοίκηση και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτοντας θυγατρικές σε 50 χώρες, οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται σε αρκετές χρηματαγορές, όπως είναι τα Χρηματιστήρια της Φρανκφούρτης και της Νέας Υόρκης (NYSE), υπό το σύμβολο “SAP.” Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.sap.com/greece.

Για περισσότερες πληροφορίες (εκπρόσωποι του τύπου): Αριάννα Μάντζιου, 210-9473956, a.mantziou@sap.com, Δανάη Καλαντίδη, 2106931000, dkalantidis@advocate-bm.gr.