>

Η SAP Βοηθά τις Επιχειρήσεις να Αντεπεξέλθουν την Οικονομική Ύφεση μέσω της SAP® Business Suite 7

Η σουίτα λύσεων SAP® Business Suite 7 διευκολύνει τις διαδικασίες αναβάθμίσης και προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ορατότητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, καθώς η δυναμική του επιχειρηματικού περιβάλλοντος αλλάζει

ΑθήναΗ SAP AG παρουσιάζει τη νέα σουίτα λογισμικού SAP® Business Suite 7, μια σουίτα επόμενης γενιάς που βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την απόδοση τους και να μειώσουν το πληροφοριακό τους κόστος. Στο σημερινό περιβάλλον, κάθε οργανισμός καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αφορούν στη βραχυπρόθεσμη επιχειρησιακή αξία και παράλληλα, να διατηρήσει την αρχιτεκτονική και υποδομή του. Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η νέα σουίτα SAP Business Suite 7 προσφέρει πάνω από 150 λειτουργικές καινοτομίες μέσω πακέτων βελτίωσης και ενός προγράμματος συγχρονισμένης έκδοσης πακέτων για όλες τις λύσεις που περιλαμβάνονται στη σουίτα (SAP ERP, SAP CRM, SAP SRM, SAP SCM, SAP® Product Lifecycle Management, καθώς και άλλες επιχειρησιακές εφαρμογές). Τα πακέτα βελτίωσης επιτρέπουν στους πελάτες να διαλέξουν και να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργικότητα που χρειάζονται, χωρίς να είναι απαραίτητη η αναβάθμιση της λύσης τους. Επιπλέον, μέσω της νέας σουίτας, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ορατότητα της επιχείρησης, λόγω των επιλεγμένων δυνατοτήτων ανάλυσης που προσφέρονται μέσω της οικογένειας λύσεων SAP® BusinessObjects™.

«Σήμερα, οι μεγάλες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τα έργα πληροφορικής που απαιτούν μεγάλες επενδύσεις και δεν εγγυώνται την άμεση παροχή αξίας στους χρήστες», δήλωσε ο Jeff Woods, managing vice president, ERP and SCM της Gartner. «Τα μεγάλα έργα που απλώς θέτουν τις βάσεις για την προσφορά αξίας στο μέλλον, ενέχουν ιδιαίτερα μεγάλο ρίσκο και κόστος. Επιπλέον, είναι δύσκολο να παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα τους στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια. Οι επιχειρήσεις θέλουν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τις οποίες οι μόνες επενδύσεις που απαιτούνται, είναι αυτές που προσφέρουν άμεσα επιχειρησιακή αξία. Παράλληλα, θέλουν λύσεις που δε διακινδυνεύουν την απώλεια των πλεονεκτημάτων κόστους και ακεραιότητας των πληροφοριών και των διαδικασιών που προσφέρει μια στρατηγική σουίτα», συμπλήρωσε.

«Μέσω της νέας σουίτας λύσεων SAP Business Suite, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν την αλλαγή και να χρησιμοποιήσουν μόνο τις λύσεις που είναι απολύτως απαραίτητες για τον κλάδο δραστηριοποίησης τους», δήλωσε ο Jim Hagemann Snabe, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της SAP AG. «Η SAP έθεσε ένα νέο πρότυπο για τον κλάδο της πληροφορικής, καθώς μέσα σε μια ενοποιημένη σουίτα περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες διαδικασίες που προσφέρουν αξία και ενσωματωμένες εφαρμογές ανάλυσης. Το γεγονός αυτό δείχνει τη δέσμευση μας προς τους πελάτες μας να δημιουργούμε καλύτερο, ταχύτερο, πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο αποδοτικό, ως προς το κόστος, λογισμικό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σχετικά με τη σουίτα SAP® Business Suite

Η σουίτα λογισμικού SAP® Business Suite δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εκτελούν και να βελτιστοποιούν την εταιρική, αλλά και την πληροφοριακή στρατηγική τους. Η σουίτα λύσεων SAP Business Suite δίνει στους οργανισμούς τη μοναδική δυνατότητα να εκτελούν τις βασικές ανά κλάδο, αλλά και τις υποστηρικτικές διαδικασίες τους, μέσω τμηματικού (modular) λογισμικού που είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί τόσο σε περιβάλλοντα λογισμικού SAP, όσο και σε περιβάλλοντα διαφορετικών προμηθευτών. Οργανισμοί και τμήματα από όλους τους κλάδους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σουίτα λογισμικού SAP Business Suite βήμα προς βήμα, ώστε να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες επιχειρησιακές προκλήσεις με βάση τα χρονοδιαγράμματα τους και χωρίς κοστοβόρες αναβαθμίσεις. Η σουίτα λύσεων SAP Business Suite προσφέρει καλύτερη ορατότητα του οργανισμού και διαφάνεια σε όλο το φάσμα υπηρεσιών, τμημάτων και διαδικασιών του, βελτιώνει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα, ενώ παράλληλα αυξάνει την ευελιξία ανταπόκρισης στις επιχειρησιακές αλλαγές.