>

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ SAP FORUM 2010

Στο κορυφαίο συνέδριο επιχειρησιακής τεχνολογίας θα παρουσιαστούν απόψεις για τη σύγχρονη Επιχειρηματικότητα, αλλά και λύσεις για να μετατραπεί η Καινοτομία σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

ΑθήναΣε μια εποχή πρωτοφανών προκλήσεων, η προώθηση της καινοτομίας και η ενεργή επιχειρηματικότητα αποτελούν τους πλέον αναγκαίους άξονες για την έγκαιρη και συνεχή προσαρμογή των επιχειρήσεων στις σύγχρονες απαιτήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, κορυφαία στελέχη από την ελληνική αγορά και σημαντικοί ομιλητές από το εξωτερικό έρχονται για να δώσουν απαντήσεις σε αυτά τα σημαντικά ζητήματα, στο SAP Forum 2010, το οποίο πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Με την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία να βρίσκονται στο επίκεντρο του SAP Forum 2010, ανώτατα στελέχη κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις πρακτικές που αξιοποιούν, αλλά και παραδείγματα εφαρμοσμένης καινοτομίας που επέτρεψαν στις εταιρείες τους τη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, στο κεντρικό πάνελ της Ολομέλειας του συνεδρίου θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Απόστολος Πεταλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Φουρλής Συμμετοχών, Χαράλαμπος Ξυλούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Sprider Stores και Μιχάλης Ραμάκης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Διεθνών Δραστηριοτήτων της Genesis Pharma.

Κεντρικός ομιλητής του φετινού SAP Forum είναι ο κύριος Jeffrey Word, Vice President of Product Strategy της SAP AG. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο κύριος Word θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία αιχμής και οι πρωτοποριακές λύσεις της SAP βοηθούν τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παραγωγή καινοτομιών και τη δημιουργία θετικών αποτελεσμάτων. Παράλληλα, θα αναδείξει τις τάσεις που διαφαίνονται στον τομέα των λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο σύντομο μέλλον. Ο κύριος Word διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών στην αγορά του business consulting και της πληροφορικής και εργάζεται στη SAP από το 2000.

Το SAP Forum 2010 διοργανώνεται με τη συμμετοχή των κορυφαίων συνεργατών της SAP: Cisco, Hewlett Packard, Intrasoft International, Real Consulting, Assertive, Relational, Singular Logic, D.D. Synergy, Agile, Elsop, Framework, StepOne και Teka Systems.

Χορηγοί Επικοινωνίας του SAP Forum 2010 είναι η εφημερίδα Κέρδος, τα περιοδικά Channel Partner, IT Pro, Netweek, InRetail, Supply Chain & Logistics και Cargo Plus, το portal Supply-chain.gr και το newsletter NetFax.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SAP Forum 2010 ή για τη δωρεάν εγγραφή σας στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece/forum10 ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 00800 49129178.