>

Η SAP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ SAP® RAPID DEPLOYMENT

Έτοιμα πακέτα που συνδυάζουν λογισμικό, υπηρεσίες και περιεχόμενο, προσφέρουν προστιθέμενη αξία άμεσα και οικονομικά και διευκολύνουν την υλοποίηση λύσεων για τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και τους προμηθευτές

Αθήνα— Η SAP AG (NYSE: SAP), ο μεγαλύτερος πάροχος λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού στον κόσμο, παρουσιάζει τις λύσεις SAP® Rapid Deployment. Πρόκειται για λύσεις λογισμικού που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών βασικών επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν μέσα σε μόλις 12 εβδομάδες. Στην πρώτη φάση του λανσαρίσματος, οι λύσεις θα καλύπτουν τις ανάγκες διαδικασιών σχετικών με τις πωλήσεις, το marketing, τις προμήθειες, την εξυπηρέτηση πελατών και τις λειτουργίες των contact centers. Οι λύσεις είναι έτοιμα πακέτα λογισμικού που διατίθενται σε συγκεκριμένη τιμή και απευθύνονται σε εταιρείες που θέλουν να καλύψουν άμεσα βασικές ανάγκες και προτεραιότητες, να αποκομίσουν ταχύτερα προστιθέμενη αξία και να αναπτύξουν ευέλικτα συστήματα που θα υποστηρίξουν τη μελλοντική τους ανάπτυξη.

Οι λύσεις SAP Rapid Deployment είναι έτοιμα πακέτα που συνδυάζουν λογισμικό, προκαθορισμένες υπηρεσίες και προπαραμετροποιημένο περιεχόμενο, σε συγκεκριμένη τιμή. Διατίθενται απευθείας από τη SAP, αλλά και από τους συνεργάτες της εταιρείας, μέσω παραδοσιακών μοντέλων αδειοδότησης, υπηρεσιών hosting και συνδρομητικών μοντέλων. Με στόχο την κάλυψη της ανάγκης των επιχειρήσεων για άμεση δημιουργία αξίας, η οικογένεια υπηρεσιών SAP Consulting και το οικοσύστημα συνεργατών της SAP προσφέρουν προκαθορισμένες υπηρεσίες με σταθερή τιμή, οι οποίες διευκολύνουν την υλοποίηση των λύσεων.

Οι πρώτες λύσεις SAP Rapid Deployment βασίζονται στις εφαρμογές της σουίτας SAP® Business Suite και αφορούν στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και τους προμηθευτές, καθώς και στη διαχείριση της επικοινωνίας τόσο εντός, όσο και εκτός μιας επιχείρησης. Μέσα στον επόμενο χρόνο, η SAP σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα των λύσεων SAP Rapid Deployment, αξιοποιώντας και άλλες εφαρμογές του χαρτοφυλακίου της, με στόχο την κάλυψη των αναγκών διαφόρων κλάδων, σε τομείς όπως: οι διαδικασίες ανάλυσης, οι βασικές διαδικασίες παραγωγής, η χρήση mobile εφαρμογών, οι διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας, οι πολιτικές για τα χρηματοοικονομικά και τη βιωσιμότητα. Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται:

  • Η λύση SAP CRM Rapid-Deployment for Sales, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσέλκυσης νέων πελατών και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα του τμήματος πωλήσεων. Η λύση προσφέρει απαραίτητη πληροφόρηση για την αξιοποίηση ευκαιριών, τον έλεγχο της προόδου των πωλήσεων και την προετοιμασία ενόψει των συναντήσεων με πελάτες. Έτσι, βοηθά τα τμήματα πωλήσεων να κλείσουν συμφωνίες και να εξυπηρετούν ταχύτερα τους πελάτες.
  • Η λύση SAP CRM Rapid-Deployment for Service, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της ικανοποίησης των πελατών, καθώς και στην ταυτόχρονη μείωση του κόστους εξυπηρέτησης.
  • Η λύση SAP CRM Rapid-Deployment for Marketing, η οποία προσφέρει σημαντικά εργαλεία για την υλοποίηση αποτελεσματικών ενεργειών marketing, το συντονισμό των ενεργειών πωλήσεων κ.α.
  • Η λύση SAP BCM Rapid-Deployment, η οποία συμβάλλει στη διαχείριση της επικοινωνίας που αφορά επιχειρησιακές δραστηριότητες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες IP-telephony του λογισμικού SAP® Business Communications Management. Η λύση ενισχύει την ορατότητα, την ευελιξία και τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο για τις λειτουργίες των contact centers. Έτσι, βοηθά στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Η λύση SAP SRM Rapid-Deployment, η οποία βοηθά στην επιτάχυνση, απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμηθειών, των διαδικασιών sourcing και της διαχείρισης των σχέσεων με τους προμηθευτές.

«Με τις λύσεις SAP Rapid Deployment ανταποκρινόμαστε στο αίτημα των επιχειρήσεων να καλύψουν τις ανάγκες τους με ένα χαρτοφυλάκιο αξιόπιστων λύσεων που προσφέρουν προστιθέμενη αξία», δήλωσε ο Robert Viehmann, Senior Vice President, Solution Assembly and Packaging της SAP AG. «Οι επιχειρήσεις έχουν πλέον στη διάθεση τους δοκιμασμένες και οικονομικές λύσεις, οι οποίες τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται άμεσα στις πιο πιεστικές απαιτήσεις, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς, όταν πρέπει να επεκτείνουν τις λύσεις τους με νέες εφαρμογές που θα καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους», συμπλήρωσε.