>

Η SAP ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ XΩΡΙΑ SOS

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, κορυφαία στελέχη από τον οργανισμό Premier Customer Network της SAP επισκέφθηκαν τα παιδικά χωριά SOS στη Βάρη.

ΑθήναΗ SAP προχώρησε στην υλοποίηση μίας ακόμη ενέργειας ΕΚΕ, αυτή τη φορά για την υποστήριξη των παιδικών χωριών SOS. Στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης SAP EMEA Oil and Gas Industry Summit των κορυφαίων στελεχών του οργανισμού Premier Customer Network, οι προσκεκλημένοι από όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τις ΗΠΑ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το παιδικό χωριό SOS στη Βάρη και να προσφέρουν παιχνίδια στα παιδιά, καθώς και ένα χρηματικό πόσο ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών του χωριού.

Η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος ΕΚΕ της SAP, το οποίο έχει στόχο την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων, την υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριοποίηση, καθώς και την ενεργή αλληλεπίδραση των εργαζομένων της SAP με τους κοινωνικούς τους εταίρους. Ο κεντρικός άξονας των προγραμμάτων ΕΚΕ της εταιρίας είναι η εμπιστοσύνη, ο ειλικρινής διάλογος, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των επιχειρηματικών και κοινωνικών εταίρων, με στόχο ένα ηθικό και βιώσιμο μέλλον.

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες στην εταιρική μας συνάντηση θέλησαν να συμβάλλουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, προσφέροντας παιχνίδια και βιβλία. Η χαρά των παιδιών όταν τους δόθηκαν τα δώρα ήταν μία συγκινητική εμπειρία για όλους εμάς που επισκεφθήκαμε το χωριό SOS. Σίγουρα θα συνεχίσουμε και με άλλες αντίστοιχες ενέργειες», δήλωσε ο Steve Tzikakis, Senior Vice President, Premier Customer Network, SAP EMEA

Σχετικά με τα Παιδικά Χωριά SOS
Τα παιδικά χωριά SOS είναι μία ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση που έχει σκοπό να βοηθάει παιδιά τα οποία έχουν χάσει την ασφάλεια των σπιτιών τους και τις οικογένειές τους. Το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS ιδρύθηκε από τον HERMANN GMEINER το 1949 στο Imst, του Τυρόλο στην Αυστρία και ως σήμερα, με την υποστήριξη πολλών χορηγών και συνεργατών, το SOS-KDI έχει αναπτυχθεί προκειμένου να βοηθάει παιδιά σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 3 παιδικά χωριά SOS, στη Βάρη, στη Θράκη και στο Πλαγιάρι καθώς και στέγες νέων, στέγες προστασίας & θεραπείας κακοποιημένων βρεφών & νηπίων, κέντρα στήριξης παιδιού και οικογενείας και τέλος εργαστήρια έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης.