>

Η ΛΥΣΗ SAP HANA™ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα νέα προϊόντα στην ιστορία της SAP

ΑθήναΗ SAP ανακοινώνει την παγκόσμια διαθεσιμότητα της λύσης SAP HANA™, η οποία φέρνει μια νέα γενιά λύσεων ανάλυσης, επιχειρησιακών εφαρμογών και λειτουργιών για την απλοποίηση του πληροφοριακού περιβάλλοντος, αξιοποιώντας την τεχνολογία in-memory computing της SAP. Η ιδέα για τη λύση SAP HANA αναπτύχθηκε πέρσι την άνοιξη, η δοκιμαστική έκδοση παραδόθηκε σε επιλεγμένους πελάτες το Νοέμβριο του 2010 και τώρα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Η λύση SAP HANA είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα νέα προϊόντα στην ιστορία της SAP.

Η λύση SAP HANA παρουσιάζει ένα νέο πρότυπο υπολογιστικών δυνατοτήτων σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στις εταιρείες να επανεξετάσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές προκλήσεις και να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις νέες. Με τη λύση SAP HANA, οι πελάτες μπορούν να προσεγγίσουν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες με πολύ διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας επαναστατικές μεθόδους ανάλυσης, απαράμιλλες νέες εφαρμογές και ήδη υπάρχουσες λύσεις της SAP που έχουν ανανεωθεί.

Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λύση SAP HANA να για πραγματοποιήσει προσομοιώσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να κατανοήσει την κερδοφορία και να βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους ανά έργο, κάνοντας χρήση βασικών δεδομένων σχετικά με τα έσοδα και τα κόστη. Επιπλέον, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν τη λύση SAP HANA για να αντλήσουν δεδομένα από συστήματα SAP, αλλά και από συστήματα τρίτων παρόχων.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της SAP στην καινοτομία, η λύση SAP HANA έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυτά τα οφέλη στις εταιρείες, χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία των υφιστάμενων συστημάτων πληροφορικής. Παράλληλα, μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν αυτά τα συστήματα, καταργώντας μέρος της παλαιότερης υποδομής.

Επιπλέον, η SAP ανακοινώνει ότι η Mitsui, μία από τις κορυφαίες εταιρίες εμπορίας παγκοσμίως, επέλεξε τη λύση SAP HANA. Η Mitsui εντάσσεται σε μία συνεχώς αυξανόμενη λίστα πελατών από όλον τον κόσμο, που ήδη διαπιστώνουν την προστιθέμενη αξία που προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η Πανεπιστημιακή Κλινική του Βερολίνου, ο όμιλος Charmer Sunbelt, η Hilti και η Μedtronic.

«Η ευρεία διαθεσιμότητα της λύσης SAP HANA είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο Δρ. Vishal Sikka, Executive Board Member, Technology and Innovation της SAP AG. «Η λύση SAP HANA αλλάζει σημαντικά τον τρόπο διοίκησης των επιχειρήσεων και βρίσκεται στο επίκεντρο της καινοτομίας σε ολόκληρο το προϊοντικό και τεχνολογικό χαρτοφυλάκιο της SAP. Η λύση SAP HANA παρέχει σημαντική επιχειρηματική αξία στους πελάτες και ανυπομονώ για τα επόμενά βήματα, που σίγουρα θα περιλαμβάνουν νέες πρωτοποριακές εφαρμογές και την περαιτέρω ανάπτυξη του SAP HANA cloud, προκειμένου οι εφαρμογές αυτές να διατίθενται στους πελάτες μας», συμπλήρωσε.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το SAP HANA και την τεχνολογία SAP in-memory computing, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/platform/in-memory-computing/index.epx