>

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ SAP ΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑθήναΠρόσφατη έρευνα της Gartner για κάθετες κλαδικές λύσεις πληροφορικής ανέδειξε τη SAP ως την εταιρεία με την καλύτερη και πληρέστερη στρατηγική σε αυτό το κομμάτι της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία εταιρεία αναλυτών αξιολόγησε το πεδίο δράσης, τη συμβατότητα και την εξειδίκευση των κάθετων λύσεων που προσφέρει η SAP, δίνοντας στη στρατηγική της εταιρείας την υψηλότερη βαθμολογία, μεταξύ τεχνολογικών παρόχων όπως η Microsoft, η Oracle και η IBM.

«Πιστεύουμε ότι η έκθεση της Gartner τονίζει τη δυναμική δέσμευση της SAP στην ανάπτυξη κορυφαίων κάθετων λύσεων», δήλώσε ο Bill McDermott, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP AG. «Είμαστε σίγουροι ότι η στρατηγική της SAP για τις κάθετες, κλαδικές λύσεις αποτελεί βασικό στοιχείο διαφοροποίησης για την εταιρεία μας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τόσες πολλές και διαφορετικές εταιρείες επιλέγουν τη SAP ως στρατηγικό συνεργάτη», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα και με την έκθεση της Gartner, η κορυφαία στρατηγική της SAP στηρίζεται στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σε τέσσερις βασικούς τομείς:

  • Σαφήνεια του οράματος και εκτενές πλάνο ανάπτυξης λύσεων: Η SAP έχει ενισχύσει σημαντικά το όραμα της για τις κάθετες κλαδικές λύσεις, οι οποίες πλέον αποτελούν θεμελιώδες μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης και παροχής λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού. Η SAP αφουγκράζεται τις ανάγκες πελατών από διάφορους κλάδους, αξιοποιώντας τη γνώση της για να αναπτύξει έγκαιρα λύσεις που προσφέρουν νέες ευκαιρίες και οφέλη.
  • Εξειδικευμένες λύσεις για 24 κλάδους σε μια πλατφόρμα: Οι λύσεις της SAP προσφέρουν κορυφαία λειτουργικότητα σε μια ενιαία πλατφόρμα, υποστηρίζοντας τις επιχειρησιακές διαδικασίες 24 διαφορετικών κλάδων. Αξιοποιώντας μια λύση SAP, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους πέρα από τα στενά όρια του κλάδου τους, χωρίς να χρειάζεται να αναδιαμορφώσουν εκ βάθρων τα βασικά τους συστήματα.
  • Λειτουργικότητα για πολλούς διαφορετικούς κλάδους: Η SAP είναι μοναδικά τοποθετημένη ώστε να προσφέρει λειτουργικότητα για διαφορετικούς κλάδους. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές αγορές και κλάδους μπορούν να βασίζονται στις ειδικευμένες λύσεις της SAP για να διαχειριστούν καλύτερα τις λειτουργικές τους δραστηριότητες.
  • Ενοποιημένη πλατφόρμα και ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνεργατών: Η εξειδίκευση της SAP στις κάθετες λύσεις επεκτείνεται και συμπληρώνεται μέσω του εκτεταμένου οικοσυστήματος συνεργατών της εταιρείας. Η εμπειρία και η γνώση της SAP και των συνεργατών της ενσωματώνονται στο πλαίσιο της ενοποιημένης τεχνολογικής πλατφόρμας SAP NetWeaver®. Έτσι, το λογισμικό της SAP ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες κάθε κλάδου.

Με βάση αυτή τη στρατηγική, η SAP αναπτύσσει κάθετες λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην κάλυψη αναγκών όπως η προσαρμογή στις αλλαγές της ζήτησης και του ρυθμιστικού πλαισίου. Έτσι, η SAP βοηθά τις επιχειρήσεις να βρεθούν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να θέσουν τις βάσεις για την επικερδή τους ανάπτυξη. Αξιοποιώντας τη γνώση της σε ειδικευμένες κλαδικές διαδικασίες, βέλτιστες πρακτικές και κορυφαίες τεχνολογίες, η SAP προσφέρει μια πλατφόρμα που προωθεί την καινοτομία στις βασικές λειτουργικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων.


Σχετικά με τη SAP
Η SAP, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού στον κόσμο, βοηθά επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου να εξασφαλίσουν καλύτερες λειτουργικές δραστηριότητες. Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, επιτρέποντας τους να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να είναι βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε πάνω από 105.000 πελάτες να δραστηριοποιούνται κερδοφόρα, να προσαρμόζονται συνεχώς και να αναπτύσσονται με τρόπο βιώσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες (εκπρόσωποι για τον Τύπο): Αριάννα Μάντζιου, 210 9473956, a.mantziou@sap.com, Δανάη Καλαντίδη, 210 6931000, dkalantidis@advocate-bm.gr.