>

Η SAP ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ OTI H SYBASE ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ GARTNER INC. ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “MAGIC QUADRANT FOR DATA WAREHOUSE DATABASE MANAGEMENT SYSTEM” ΓΙΑ ΤΟ 2012

ΑθήναΗ SAP AG (εφεξής: SAP) ανακοίνωσε σήμερα ότι η Sybase έχει τοποθετηθεί από την Gartner Inc. ανάμεσα στο τεταρτημόριο των Ηγετών στην έκθεση αξιολόγησης του Sybase IQ1 «Magic Quadrant for Data Warehouse (DW) Database Management System (DBMS).

Ως το κορυφαίο στον κόσμο column-based data warehouse προϊόν, με περισσότερους από 2.100 πελάτες και περισσότερες από 4.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Sybase IQ παρέχει πιο άμεσα και πιο ακριβή αποτελέσματα για την αποστολή κρίσιμων επιχειρησιακών πληροφοριών (BI), data warehousing, predictive analytics και λύσεων reporting πάνω στα πρότυπα hardware και στα λειτουργικά συστήματα των επιχειρήσεων ανά τον κόσμο. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία ΒΙ από τη SAP, η Sybase IQ παρέχει μια περιεκτική πλατφόρμα data warehousing και database που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.

Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner, το τεταρτημόριο των Ηγετών «περιλαμβάνει τους προμηθευτές που παρέχουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη για data warehouses όλων των μεγεθών, με μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών και διαχείριση πολλαπλών δεδομένων και φόρτου εργασίας. Οι συγκεκριμένοι προμηθευτές είναι ηγέτες στο data warehousing με συνεχή απόδειξη της ικανοποίησης των πελατών και ισχυρή στήριξη, καθώς και μακροζωία στο data warehouse της DBMS αγοράς, καθώς και με ισχυρές συμμαχίες στον τομέα του hardware. Ως εκ τούτου, οι Ηγέτες εγγυώνται το χαμηλότερο ρίσκο στις data warehouse εφαρμογές, σε σχέση με, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, την απόδοση, καθώς τα πολλαπλά φορτία, τα μεγέθη των βάσεων δεδομένων και η πολυπλοκότητα αυξάνονται. Επιπλέον, η ωριμότητα της αγοράς απαιτεί οι Ηγέτες να διατηρούν ένα ισχυρό όραμα για τις βασικές τάσεις του παρελθόντος χρόνου: διαχείριση πολλαπλών φόρτων εργασίας για την ικανοποίηση των τελικών χρηστών σε επίπεδο υπηρεσιών και διαχείρισης όγκου δεδομένων.»

«Η Sybase συνεχίζει να διατηρεί μια ισχυρή, ηγετική θέση και συνεργάζεται με ορισμένους από τους πιο πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες στην αγορά του data warehousing» είπε ο Dan Lahl, Senior Director, Product Marketing, της Sybase, μιας ακόμα εταιρείας της SAP. «Η Sybase IQ έφερε την επανάσταση με το “Big Data Analytics” το 2011, συμπεριλαμβανομένων των in-DBMS MapReduce δυνατοτήτων και υποδοχών του Hadoop στο IQ 15.4, το οποίο απελευθέρωσε την ανάλυση όλων των επιχειρησιακών δεδομένων σε μία μόνο πλατφόρμα DBMS. Πιστεύουμε ότι η ηγετική μας θέση σε αυτή την έκθεση επιβεβαιώνει γιατί η Sybase αποτελεί τη συνεχή επιλογή των κορυφαίων επιχειρήσεων ως τη data warehousing βάση που χρησιμοποιούν. Προχωρώντας μπροστά, ο συνδυασμός της Sybase και των προϊόντων data warehousing της SAP θα παρέχει επόμενης γενιάς data warehousing λύσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν την αυξανόμενη ζήτηση για το πλήρες φάσμα των analytics, από τον πραγματικό χρόνο σε Big Data.»

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη Sybase analytics, συμπεριλαμβανομένης της θέσης της Sybase στο 2012 Gartner Magic Quadrant, παρακαλώ επισκεφτείτε το Sybase analytics blog. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το SAP Newsroom. Ακολουθήστε τη SAP στο Twitter στο @sapnews.

Σχετικά με το Magic Quadrant

Η Gartner δεν επιδοκιμάζει κανένα προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις δημοσιεύσεις στον τομέα της έρευνας και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να επιλέξουν μόνο εκείνους τους πωλητές με τις υψηλότερες βαθμολογίες. Η έρευνα της Gartner publications αποτελείται από τις απόψεις της ερευνητικής οργάνωσης της Gartner και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως δηλώσεις του γεγονότος. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, με σεβασμό σε αυτή την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για το συγκεκριμένο σκοπό.


1 Gartner, “Magic Quadrant for Data Warehouse (DW) Database Management System (DBMS)”, Donald Feinberg, Mark A. Beyer, Merv Adrian and Roxane Edjlali, February 2012