>

Η SAP HELLAS ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ MOBILE MONDAY ATHENS

ΑθήναΗ SAP Hellas υποστηρίζει τη κοινότητα Mobile Monday Athens (MoMo Athens) στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Απριλίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδιου. Θέμα της συνάντησης είναι ο καινοτόμος τομέας του mHealth που αφορά στις καινοτόμες εφαρμογές της κινητής τηλεφωνίας στο χώρο της Υγείας.

Η SAP Hellas αναγνωρίζοντας τη δυναμική της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας λόγω της αυξανόμενης χρήσης των κινητών τηλεφώνων, και ιδιαιτέρως των Smartphones, προχώρησε στη στήριξη της πρωτοβουλίας της κοινότητας του MoMo Athens. Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της «ηλεκτρονικής υγείας» και να ενημερωθούν για τις συναρπαστικές εξελίξεις που αφορούν παράλληλα και τον χώρο της κινητής τηλεφωνίας μέσω των ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Πιο συγκεκριμένα, ομιλητές της ημερίδας είναι οι: κ.κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου – SAP Hellas, David Doherty – 3G Doctor, Νίκος Παπαχρήστου – eHealthgr και Sophia Salenius – RegPoint. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και ένας διαγωνισμός για εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, κατά τον οποίο θα παρουσιασθούν νέες ιδέες για εφαρμογές στον τομέα του mHealth.

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://bit.ly/IaDo9L