>

Η SAP ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ERP ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΑθήναΗ SAP AG (NYSE: SAP) ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέχει την παγκόσμια ηγετική θέση σε επίπεδο μεριδίου αγοράς στην αγορά του ERP (Enterprise Resource Planning) . Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner Inc στις 24ης Απριλίου 2012., “Market Share Analysis: ERP Software, Worldwide, 2011” η SAP κατατάσσεται στην πρώτη θέση με 25.5% μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς με βάση τα έσοδα του 2011, αντικατοπτρίζοντας αύξηση της τάξης του 13.2% από το 2010.1

«Η συνεχιζόμενη επιτυχία μας στην παροχή λύσεων στους πελάτες μας ως προς την εκτέλεση των επιχειρηματικών στρατηγικών τους, μας επέτρεψε να ξεπεράσουμε τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς του ERP», δήλωσε ο Peter Maier, General Manager, Line-of-Business Solutions της SAP. «Είτε αφορά analytics, cloud, in-memory technology, κινητές ή βασικές εφαρμογές, η SAP επενδύει σημαντικά για να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις που αναζητούν τη λήψη πιο ασφαλών αποφάσεων και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επιχειρησιακών διαδικασιών τους. Πιστεύουμε ότι η ηγετική μας θέση στην αγορά, όπως αναγνωρίστηκε από την Gartner, επιβεβαιώνει αυτή τη δυναμική».

Η εφαρμογή SAP® ERP, που συμπεριλαμβάνεται στο SAP® Business Suite software, παρέχει λύσεις για χρηματοδότηση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HCM) και για operations. Επιπλέον, τα Εnhancement packages και τα Rapid-Deployment Solutions δίνουν τη δυνατότητα σε πελάτες να επωφεληθούν από τις καινοτομίες που εγκαθιστούνται άμεσα και είναι έτοιμες για λειτουργία. Επίσης, οι λύσεις SAP® Business One, SAP® Business All-in-One και SAP Business ByDesign®, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, αποτελούν προσφορές ευέλικτες και ικανές να προσαρμοστούν παράλληλα με την επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το SAP Newsroom. Ακολουθείστε τη SAP στο Twitter @sapnews και @businessobjects.


1Gartner “Market Share Analysis: ERP Software, Worldwide, 2011” April 24, 2012

Επόμενη Σημαντική Εκδήλωση: SAPPHIRE® NOW
Με το SAPPHIRE® NOW, η SAP προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να συμμετέχουν σε διάλογο με τους αντίστοιχους συμμετέχοντες και ηγέτες σε όλον τον κόσμο. Αυτό το συγκεκριμένο γεγονός, που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα, στις 14-16 Μαΐου 2012, θα συνδέσει τους παρευρισκομένους με συμμετέχοντες σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω studio τελευταίας τεχνολογίας και online εμπειρία που εμπεριέχει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της λειτουργικότητας για τα social media και community. Είτε στο χώρο ή online, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον τρόπο που η SAP παρέχει στρατηγική προϊόντος και βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο να τρέχουν καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.sapphirenow.com. Ακολουθείστε SAPPHIRE NOW στο Twitter @SAPPHIRENOW και επισκεφτείτε το Events Newsroom στη διεύθυνση www.events.news.sap.com.