>

Η SAP ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ HOTTEST VENDOR ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “2012 VALUE INDEX FOR FINANCIAL PERFORMANCE MANAGEMENT” ΤΗΣ VENTANA RESEARCH

ΑθήναH SAP AG (NYSE: SAP) αναγνωρίστηκε σήμερα ως Hottest Vendor από τη Ventana Research, κορυφαία εταιρία ερευνών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, στην έκθεσή της “2012 Value Index for Financial Performance Management (FPM).”

Για δεύτερη φορά, η SAP κατέκτησε την υψηλότερη συνολικά βαθμολόγια και κατάταξη “Hot Vendor”, η οποία έχει πιστοποιηθεί από την Ventana Research ως η καλύτερη αντιπροσώπευση της αγοραστικής αξίας. Η SAP καθοδήγησε τη συνολική κατάταξη στον Δείκτη Αξίας (Value Index), συγκρινόμενη με άλλους προμηθευτές, όπως η IBM, η Infor και η Oracle στον Δείκτη Αξίας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνδυάσουν με ακρίβεια συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες με προϊόντα προμηθευτών.

Η αξιολόγηση του λογισμικού για το Δείκτη Αξίας στηρίζεται σε επτά σημαντικές κατηγορίες, οι πέντε εκ των οποίων προϊοντικές και είναι οι εξής: χρηστικότητα, διαχειρισιμότητα, αξιοπιστία, ικανότητα και προσαρμοστικότητα. Οι δύο επιπλέον κατηγορίες σχετίζονται με τη διαβεβαίωση από τη μεριά του πελάτη και αξιολογούν τους δείκτες Total Cost of Ownership (TCO) και Return On Investment (ROI), όπως επίσης και την επικύρωση.

Η αξιολόγηση σε αυτό το πλαίσιο εκτιμά το κατά πόσο οι προσφορές των προμηθευτών καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών για το σχεδιασμό λογισμικού που υποστηρίζει το FPM. Ο Δείκτης Αξίας αποτυπώνει την αξία που προσφέρεται από έναν προμηθευτή και τα προϊόντα του μέσα από μία σαφή και προσιτή γραφική παρουσίαση και μέσα από έναν ακριβή ποσοστιαίο δείκτη. Χρησιμοποιώντας τον Δείκτη Αξίας οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογούν τους προμηθευτές και τα προϊόντα τους, προκειμένου να εξακριβώσουν την αξία των εφαρμογών για την αντιμετώπιση των κρίσιμων επιχειρηματικών απαιτήσεων.

«Η αναγνώριση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά των εφαρμογών του Financial Performance Management από την Ventana Research επιβεβαιώνει ότι η SAP βοηθά πραγματικά τους πελάτες της να επαναστατήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων», δήλωσε ο Bryan Katis, Group Vice President & General Manager, EPM Solutions Management, SAP. «Οι λύσεις Enterprise Performance Management της SAP βοηθούν τους επαγγελματίες του οικονομικού κλάδου να αποκτήσουν σε πραγματικό χρόνο ορατότητα σε μετρήσεις σχετικές με την απόδοση, να προσαρμοστούν άμεσα σε μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές καταστάσεις και να ηγηθούν στη λήψη αποφάσεων».

Παρακαλώ επισκεφτείτε το site της Ventana Research για να έχετε πρόσβαση στην έκθεση Εxecutive Summary of the Financial Performance Management Value Index.