>

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SAP ΣΤΗ 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑθήναΗ Εκπαίδευση της SAP Hellas συμμετέχει στη 15η Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευση & Εργασία που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Ως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της SAP AG, η Εκπαίδευση της SAP Hellas έχει το αποκλειστικό δικαίωμα στην Ελλάδα να παρέχει πιστοποιημένες εκπαιδευτικές λύσεις SAP. Με ευέλικτα προγράμματα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες εκπαίδευσης (e-learning), πεδία εκμάθησης, εργαλεία εξομοίωσης και υποστήριξης της παραγωγικότητας, η Εκπαίδευση της SAP Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά πλάνα ακριβώς προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η έκθεση Εκπαίδευση & Εργασία αποτελεί εδώ και 15 χρόνια ένα σημαντικό φορέα παρουσίασης και ενημέρωσης του κοινού για εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι επισκέπτες της Έκθεσης ενημερώνονται για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και για προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης που αφορούν το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Εκπαίδευση & Εργασία, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης θα βρίσκονται στο περίπτερο της SAP για να συζητήσουν με τα στελέχη εταιριών το πλάνο εκπαίδευσης των χρηστών της επιχείρησής τους, αλλά και με τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες τις ανάγκες τους για εκπαίδευση στο λογισμικό της SAP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της SAP επισκεφθείτε το http://www.sap.com/greece/services/education/program/index.epx