>

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣ DEVELOPERS ΚΑΙ DATA SCIENTISTS ΑΠΟ ΤΗΝ SAP HELLAS ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ INNOJAM

ΑθήναΣτο πλαίσιο διεξαγωγής του διαγωνισμού InnoJam που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, η SAP Hellas διοργανώνει τον δεύτερο εκπαιδευτικό κύκλο πάνω στη πλατφόρμα SAP HANA. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Μαρτίου στο The Cube Athens κι έχει στόχο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για την αποτελεσματική συμμετοχή τους στη διαγωνιστική διαδικασία.

Ο πρώτος κύκλος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να ολοκληρώνουν την εκπαίδευση με πολύ θετικές εντυπώσεις και έτοιμους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του InnoJam.Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο HANA workshop είναι απλή: οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο info.greece@sap.com ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 9473885. Στη συνέχεια και εφόσον λάβουν την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους, δίνουν ραντεβού με τους υπόλοιπους HANA Gurus την Πέμπτη 13 Μαρτίου στο The Cube, έτοιμοι για deep dive στο SAP HANA!

Το SAP InnoJam αποτελεί έναν διαγωνισμό ανοχής και φαντασίας που προκαλεί διαφορετικές ομάδες να επιλέξουν, να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SAP HANA, μέσα σε 30 ώρες. Η τεχνολογία in-memory δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούν τα Big Data. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών, όλες οι βάσεις δεδομένων θα βασίζονται στην in-memory τεχνολογία μέχρι το 2020. Το SAP HANA συγκεκριμένα είναι μία ενιαία in-memory πλατφόρμα που ενοποιεί transactional και analytical data για εφαρμογές και διαδικασίες σε πραγματικό χρόνο, πιο γρήγορα έως και 10.000 φορές στην επεξεργασία δεδομένων, πιο έξυπνα με δυνατότητες για δημιουργία εφαρμογών και πιο απλά γιατί απλοποιεί ακόμα και τις πιο σύνθετες και πολύπλοκες ΙΤ υποδομές.

Η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει και να παρουσιάσει την ιδέα της στο επιχειρηματικό κοινό που θα συμμετέχει σε διεθνές συνέδριο της SAP.