>

Στρατηγική συνεργασία για SAP και REAL CONSULTING

ΑθήναΗ SAP και η REAL CONSULTING ανακοίνωσαν τη σύναψη της μεταξύ τους στρατηγικής συνεργασίας original equipment manufacturer (OEM) στο πλαίσιο της οποίας η REAL CONSULTING θα αναπτύξει λύσεις αξιοποιώντας την τεχνολογική πλατφόρμα της SAP.

Η REAL CONSULTING, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της, θα παρέχει στους πελάτες της προηγμένες λύσεις σχεδιασμένες για να αξιοποιήσουν τη δυναμική της πλατφόρμας SAP BusinessObjects, SAP HANA και SAP Mobile Platform.

Ακόμα, η REAL CONSULTING βασιζόμενη σε συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών, προσφέρει εργαλεία εφαρμογής και συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε να επιταχύνει την εδραίωση της νέας τεχνολογίας και τη μετάβαση στις διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες της SAP.

Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί τη στενή συνεργασία των δύο εταιρειών όχι μόνο για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της REAL CONSULTING με τη χρήση των νεότερων τεχνολογιών SAP, αλλά και για τη δυναμική και από κοινού στήριξη των πελατών και των δύο εταιρειών. Καθώς η REAL CONSULTING θα είναι σε θέση να διαθέσει ανεξάρτητα ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών πλατφόρμων SAP σε συνδυασμό με τα προϊόντα της, η στρατηγική αυτή συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να εκμεταλλευτούν άμεσα τις συνδυαστικές λύσεις στους τομείς των big data, predictive analytics και mobile productivity apps.

O κ.Μάνος Ραπτόπουλος, COO Head SAP South Europe & Διευθύνων Σύμβουλος SAP Hellas, Cyprus, Malta δήλωσε: “Ξεκινήσαμε μία πολύ σημαντική συνεργασία με τη REAL CONSULTING. Η επένδυση στους τομείς των Big Data, Analytics & Mobility και ιδιαιτέρως στο SAP HANA, θα επιτρέψει στην Real Consulting να αναπτύξει καινοτόμες εφαρμογές διεθνούς εμβέλειας και να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στην πληροφορία και αναλύουν δεδομένα με ευφυή τρόπο.”

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή, αφενός επειδή αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της SAP στις δυνατότητες και την εκτεταμένη εμπειρία της REAL CONSULTING στην τεχνολογία λύσεων SAP και αφετέρου θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενδυναμώσουμε τη χρήση τεχνολογιών SAP, παρέχοντας στους πελάτες μας πλούσια σε χαρακτηριστικά προϊόντα» τόνισε ο, Διευθύνων Σύμβουλος της REAL CONSULTING κ. Α. Παπαργύρης.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication
Κα Κάλλια Μυλωνάκη
Τηλ.: 211-7501231
Email: kam@vando.gr