>

Νέα δωρεάν, ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών προμηθειών από τη SAP Ανακοίνωση του Ariba StartSourcing

ΑθήναΗ SAP ανακοίνωσε το Ariba StartSourcing (www.ariba.com), το νέο δωρεάν εργαλείο ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών της Ariba που δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο υποψήφιους προμηθευτές – μέλη του Ariba Network.

Το Ariba StartSourcing προσφέρεται ως cloud υπηρεσία χωρίς μηνιαία χρέωση, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών χωρίς να επιβαρύνεται η επιχείρησή με επιπρόσθετα λειτουργικά έξοδα και χρόνο από ΙΤ τμήμα.

Με τη χρήση του του Ariba StartSourcing υπάρχει συντόμευση στη διεκπεραίωση διαγωνισμών κατά 50%, μείωση κόστους διαχείρισης στο 60% και τιμών 17% κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για web-based εργαλείο το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και δημοσίευσης ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί τη διαδικασία εύρεσης κατάλληλων προμηθευτών, διαπραγμάτευσης και κλεισίματος συμφωνίας εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα εταιρικά πρότυπα.

Ακόμη, η λύση Ariba StartSourcing επιτρέπει τον έλεγχο της διαδικασίας προμηθείας μέσα από εύχρηστα dashboards και ενημερωτικά reports ενώ υποστηρίζει και διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη.

Σχετικά με την SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece.