>

Την ανώτατη διάκριση του Χρυσού Συνεργάτη SAP πετυχαίνει η TEKA SYSTEMS A.E.

ΑθήναΗ SAP, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των συνεργατών της, στις επιτυχίες των πελατών της αλλά και στη δική της επιτυχία, δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών το οποίο βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια αμοιβαίας υποστήριξης και συνεργασίας. Το οικοσύστημα των πιστοποιημένων συνεργατών της SAP παρέχει υποστήριξη στους πελάτες για κάθε λύση του χαρτοφυλακίου της έτσι ώστε οι πελάτες της να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης κάλυψης, μέσω παροχής υποστήριξης και υπηρεσιών τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό ή διεθνές επίπεδο.

Η TEKA Systems Α.Ε. μέσα από τη δέσμευση, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και την πιστοποίηση των SAP Συμβούλων της, πέτυχε την ανώτατη διάκριση του προγράμματος ως Gold Channel Partner.

Ως πιστοποιημένος συνεργάτης υλοποίησης έργων SAP Business All-in-One και SAP BusinessObjects στην ελληνική αγορά ειδικεύεται σε λύσεις διαχείρισης χονδρικού και λιανικού εμπορίου, διαχείριση παραγωγής, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (payroll) καθώς επίσης εξειδικευμένες λύσεις οικονομικής διαχείρισης, consolidation και επιχειρηματικής ευφυΐας.

Οι πελάτες εμπιστεύονται την ΤΕΚΑ Systems A.E. για την εμπειρία και εξειδίκευση των SAP συμβούλων της και το πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνει τόσο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και μεγάλους οργανισμούς με δραστηριότητες σε όλους σχεδόν τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Η TEKA Systems Α.Ε. είναι μία σύγχρονη εταιρεία το αντικείμενο της οποίας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Ιδιαίτερα έντονη είναι η εμμονή της εταιρείας και του συνόλου των στελεχών της στη διασφάλιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων και υπηρεσιών, την αξιοπιστία των προτεινόμενων λύσεων καθώς και το σεβασμό των χρονικών και οικονομικών ορόσημων που χαρακτηρίζουν κάθε έργο. Η δράση της εταιρείας δεν περιορίζεται στα στενά ελληνικά όρια ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Σχετικά με την SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κάλλια Μυλωνάκη
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211-7501231
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: kam@vando.gr