>

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ MBA!

Εργαστήρι ‘’Design Thinking for Social Entrepreneurship’’ από την SAP και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΛευκωσίαΗ SAP Hellas & Cyprus και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνουν εργαστήριο με θέμα ‘’Design Thinking for Social Entrepreneurship’’ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, μεταξύ 9.00πμ και 15.00μμ στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία για σπουδές MBA στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση του Δρ. Peter Heinckiens, Executive Advisor SAP ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση πολύπλοκων έργων σε διεθνές επίπεδο. Ως επικεφαλής ηγήθηκε ομάδων σε τομείς όπως τον τραπεζικό, τον κυβερνητικό τον κατασκευαστικό, των τηλεπικοινωνιών και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Με ειδίκευση στο σχεδιασμό καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων βοηθά τις εταιρείες στον εντοπισμό των επιχειρηματικών τους δυνατοτήτων και στον καθορισμό ανάλογης στρατηγικής, εισάγοντας τις απαραίτητες αρχιτεκτονικές για ενεργοποιήσει αυτών των δυνατοτήτων για αειφόρο ανάπτυξη και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τον Δρ. Heinckiens θα πλαισιώνουν ομάδα καθηγητών και φοιτητών του προγράμματος MBA του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν σε ομάδες για τη διαμόρφωση του πλάνου marketing της νέας κοινωνικής πρωτοβουλίας MiLA-Solutions η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη εφαρμογών (apps) που βοηθούν τα παιδιά με αυτισμό στην κατάκτηση βασικών δεξιοτήτων.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση mba@unic.ac.cy με τίτλο: ‘’Εργαστήριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας’’. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν την κα Ειρήνη Κωνσταντίνου στο τηλέφωνο 22 841 688, γραφείο MBA Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com, Πάνος Τσιρίδης, 22447768, tsirides@vando.com.cy