>

Η SAP αναδείχτηκε ηγέτιδα εταιρεία στο Magic Quadrant της Gartner για τη λύση Ανθρωπίνου Δυναμικού ”Talent Management Suites”

AthensH SAP αναδείχτηκε κορυφαίος προμηθευτής στο Leaders Quadrant της Gartner για τη λύση ανθρωπίνου δυναμικού στο Cloud “Talent Management Suites” με βασικό στόχο την προσέγγιση και ανάδειξη κορυφαίων ταλέντων. Η έκθεση αξιολόγησε σε παγκόσμιο επίπεδο τις Cloud λύσεις της SuccessFactors, με κριτήριο την «ικανότητα εκτέλεσης» και «ολοκλήρωσης οράματος».

Η Gartner ορίζει τους ηγέτες του Magic Quadrant, ως εκείνους που καθορίζουν την αλλαγή οράματος στην αγορά βοηθώντας τους ηγέτες του Ανθρώπινου Δυναμικού να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους μέσω της λύσης Talent Management. Η SAP αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του οράματος, βοηθώντας τους οργανισμούς να αυξήσουν την δέσμευση των εργαζομένων τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις των επιχειρήσεων τους με ηγετικές λύσεις, όπως την πρόσφατη κυκλοφορία του SuccessFactors Presentations, το οποίο προσφέρει μία εντελώς νέα και καινοτόμο προσέγγιση για τη διαχείριση κορυφαίων ταλέντων. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να συνδέουν τις λειτουργίες διαχείρισης ταλέντων με όλες τις διαδικασίες και αναλύσεις του HR, σε συνδυασμό με το εύρος των δυνατοτήτων του portfolio λύσεων της SuccessFactors.

Για την έκθεση μπορείτε να ανατρέξετε εδώ:
http://www.successfactors.com/en_us/lp/2014-gartner-magic-quadrant.html

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το SAP News Center. Follow SAP στο Twitter σε www.sapnews.com

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication
Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.: 211- 7501235
Email: νm@vando.gr