>

Η SAP ολοκλήρωσε την εξαγορά της Concur

Η εταιρεία επιτυγχάνει το δίκτυο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, παραδίδει ένα νέο μοντέλο για απλή διαχείριση των πόρων, των διαδικασιών και των δαπανών.

Αθήνα

Η SAP SE (NYSE: SAP) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Concur Technologies Inc (NASDAW: CNQR), του ηγέτη στις λύσεις διαχείρισης για ταξίδια και δαπάνες (T&E). Με την εξαγορά της Concur, η SAP προωθεί την στρατηγική του επιχειρηματικού της δικτύου, προσφέροντας ένα νέο μοντέλο διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων, διαδικασιών και εξόδων με τον απλούστερο πιθανό τρόπο — μέσω του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου στον κόσμο.

Η Concur θα λειτουργεί ως μια επιχειρηματική μονάδα εντός της SAP και θα συνεχίζει να ηγείται υπό την ισχύουσα ομάδα στελεχών της.

Βοηθώντας της εταιρείες να λειτουργούν απλά
“Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταστήσει πιο εύκολο από ποτέ τη διαδικασία της αγοράς, της κοινοποίησης και της κατανάλωσης. Οι εταιρείες θέλουν την ίδια απλότητα,” δήλωσε ο Bill McDermott, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP. “Η SAP παρέχει το μεγαλύτερο, παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακά συνδεδεμένων εταιρειών για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνεργαστούν, να οργανώσουν και να δημιουργήσουν καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα με εντελώς νέους τρόπους. Με την εξαγορά της Concur, επεκτείνουμε αυτό το δίκτυο και εκπληρώνουμε την υπόσχεση μας να βοηθήσουμε τις εταιρείες να λειτουργούν απλά. Τα επαγγελματικά ταξίδια και η διαχείριση των δαπανών είναι επιχειρηματικές προκλήσεις για όλες τις εταιρείες παγκοσμίως. Είμαι ενθουσιασμένος για τους πελάτες μας ότι οι κορυφαίες λύσεις για ταξίδια και διαχείριση δαπανών είναι τώρα μέρος του χαρτοφυλακίου των Cloud λύσεων της SAP.”

Δικτυωμένη Οικονομία
Η SAP είναι μοναδικά τοποθετημένη για να συνδέει τις επιχειρήσεις με τις εφαρμογές, τα δίκτυα και τις πλατφόρμες που χρειάζονται να ανακαλύψουν, να συνδεθούν και να συνεργαστούν μέσα στη δικτυωμένη οικονομία και να ενδυναμωθούν για να κερδίσουν.

  • Με παραπάνω από 1.6 εκατομμύρια συνδεδεμένες εταιρείες σε 190 χώρες και συναλλασσόμενη με πάνω από μισό τρισεκατομμύριο δολάρια στο εμπόριο σε ετήσια βάση, το επιχειρηματικό δίκτυο της SAP είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.
  • Αξιοποιώντας τις δυνατότητες εμπορικής συνεργασίας της Ariba, μια εταιρεία της SAP, τις δυνατότητες της ευέλικτης διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Fieldgrass, τις δυνατότητες διαχείρισης ταξιδιών και δαπανών της Concur και τις δυνατότητες real-time in memory της SAP, η SAP καθιστά ικανές τις επιχειρήσεις να συνδέσουν ένα εικονικό δίκτυο συνεργατών σε μία κοινή κοινότητα και να εκτελέσουν βασικές επιχειρηματικές διεργασίες — από την προμήθεια, την τιμολόγηση και την καταβολή αύξησης στους υπαλλήλους και διαχείριση ταλέντων — με ένα πιο αποτελεσματικό, ενημερωμένο και απλό τρόπο.

Επεκτείνοντας το παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο
Η Concur επεκτείνει το επιχειρηματικό δίκτυο της SAP με κορυφαίες cloud λύσεις, για καινοτόμα και αβίαστη Τ&Ε διαχείριση, οι οποίες παρέχουν πλήρη διαφάνεια σε έξοδα ταξιδιών όπου και αν συμβούν. Η Concur παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα για να συνδέσει το παγκόσμιο οικοσύστημα ταξιδιών και επιτρέπει στη SAP να επιταχύνει τη ψηφιακή της στρατηγική:

  • Η Concur είναι ο παγκόσμιος ηγέτης των ολοκληρωμένων Τ&Ε λύσεων διαχείρισης για τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών, με πάνω από 25.000 πελάτες και 25 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε περισσότερες από 150 χώρες.
  • Η Concur απευθύνεται στην εταιρική ταξιδιωτική αγορά, ύψους 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων για τους ταξιδιωτικούς αγοραστές αλλά και το παγκόσμιο ταξιδιωτικό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών, των εταιρειών διαχείρισης ταξιδιών, των online γραφείων ταξιδιών, του παγκοσμίου συστήματος διανομής και των προγραμματιστών εφαρμογών.
  • Όταν
    η Concur συνδυάζεται με τα επιχειρηματικά δίκτυα της Ariba και της Fieldglass, η SAP θα τροφοδοτεί τις συναλλαγές που κατέχουν παραπάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια από τη στοχεύσιμη παγκόσμια ετήσια δαπάνη.

“Στη Concur, πάντα φανταζόμασταν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος θα έπρεπε να λειτουργεί. Ιδρυθήκαμε πάνω στην απλή ιδέα ότι οι πολύπλοκες εργασίες, όπως οι αναφορές εξόδων, θα πρέπει να είναι εύκολες για τον χρήστη, να δημιουργούνται με διαφάνεια και διορατικότητα για τις επιχειρήσεις και να συνδέουν τους ανθρώπους με την κοινότητα των συνεργατών στους οποίους βασίζονται,» δήλωσε ο Steve Singh, Διευθύνων Σύμβουλος της Concur. “Έχουμε μοιραστεί ένα όραμα για το τέλειο ταξίδι και πιστεύουμε ότι έχουμε απλά ακουμπήσει στην επιφάνεια αυτών που είναι δυνατόν να γίνουν όταν ονειρεύεσαι. Με τη SAP, είμαστε ενθουσιασμένοι με το να επεκτείνουμε αυτό το όραμα και να οραματιστούμε ξανά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται παγκοσμίως τους πόρους τους και συνδέουν τα ταξίδια, τις προμήθειες, το ενδεχόμενο εργατικό δυναμικό ή κάθε άλλο έξοδο σε πραγματικό χρόνο. “

Σχετικά με την Concur
H Concur είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων δαπανών και υπηρεσιών στον κόσμο, βοηθώντας εταιρείες όλων των μεγεθών να μεταμορφώσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται τα έξοδα τους ώστε να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας της Concur ,ολόκληρο το ταξιδιωτικό και εξόδων οικοσύστημα πελατών, προμηθευτών και προγραμματιστών μπορούν να έχουν πρόσβαση και να επεκτείνουν το Τ&Ε cloud της Concur. Tα συστήματα της Concur προσαρμόζονται στις ατομικές προτιμήσεις των εργαζομένων και μεγεθύνονται για να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρειών από μικρές σε μεγάλες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.concur.com.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr