>

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο με το SAP HANA

ΑθήναH SAP SE (NYSE: SAP) ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει την πλατφόρμα SAP HANA στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναμένεται ότι ως αποτέλεσμα αυτού του έργου, η Ιατρική Σχολή θα είναι σε θέση να αναπτύξει μια μεθοδολογία για την καλύτερη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο που θα βασίζεται σε επεξεργασμένα στοιχεία πολλαπλών ειδικοτήτων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το SAP HANA θα χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση και την επεξεργασία των σχετικών διοικητικών δεδομένων, καθώς και ερευνητικών εργασιών και εκπαίδευσης.

«Το SAP HANA είναι ένα τέλειο εργαλείο για να σπάσει τα silos μεταξύ των υφιστάμενων βάσεων δεδομένων σε διαφορετικά τμήματα της Ιατρικής Σχολής μας», δήλωσε ο καθηγητής Ευάγγελος Γεωργίου, επικεφαλής του τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Τα αναμενόμενα αποτελέσματα της πιλοτικής αυτής μελέτης, θα πρέπει να παρέχουν στον ογκολόγο, ολοκληρωμένα στοιχεία των ασθενών με καρκίνο σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διάγνωση και η θεραπεία της ασθένειας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στη δημιουργία ενός εθνικού μητρώου καρκίνου.»

«Το εγχείρημα αυτό, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του συνδυασμού ιατρικών πληροφοριών και τεχνογνωσίας με την καινοτόμο χρήση της τεχνολογίας», δήλωσε ο κύριος Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα και Διευθυντής Λειτουργιών για τη Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική (COO ΕΜΕΑ South). «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αξιοποιήσει το SAP HANA για τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών με καρκίνο, μέσω αυτού του πρωτοποριακού έργου. Το πιλοτικό αυτό έργο θα μπορούσε να έχει μεγάλη επίδραση και να προσφέρει ιδιαίτερα στοχευμένες, εξατομικευμένες θεραπείες σε ασθενείς με καρκίνο στην Ελλάδα.»

Το SAP HANA μετατρέπει τις ανάγκες του πελάτη μέσω της απλούστευσης, της προσφοράς αξίας προς τους πελάτες, και τελικά οδηγεί σε αύξηση εσόδων και εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Για να βοηθήσει περαιτέρω τους πελάτες και τους συνεργάτες του SAP HANA, η SAP λάνσαρε πρόσφατα ένα απλό εργαλείο που φιλοξενεί τη χρήση του ενός καταστατικού χάρτη για το SAP HANA, καθώς και 11 ταξιδιωτικών χαρτών.

Για να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για το SAP HANA, επισκεφτείτε το http://www.saphana.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το SAP News Center. Ακολουθείστε τη SAP on Twitter στο @sapnews.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

SAP Forward Looking Statement
Οι δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν έγγραφο δεν αποτελούν ιστορικά γεγονότα είναι μελλοντικές δηλώσεις, όπως ορίζεται στις ΗΠΑ από το νόμο Private Securities Litigation Reform Act του 1995. Λέξεις όπως “προσδοκώ”, “πιστεύω”, “εκτίμηση”, “αναμένουμε”, “προβλέψεις », «σκοπεύει», «μπορεί», «σχέδιο», «έργο», «πρόβλεψη», «θα πρέπει» και «θα» και παρόμοιες εκφράσεις που σχετίζονται με τη SAP σκοπό έχουν την αναγνώριση τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Η SAP δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να ανανεώνει ή να επικαιροποιεί δημόσια οποιεσδήποτε δηλώσεις για το μέλλον. Όλες οι δηλώσεις για το μέλλον υπόκεινται σε διάφορους κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα πραγματικά αποτελέσματα να διαφέρουν ουσιωδώς από τις προσδοκίες. Οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μελλοντικά οικονομικά αποτελέσματα της SAP συζητούνται πληρέστερα στις ανακοινώσεις της SAP με την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (“SEC”), συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ετήσιας έκθεσης της SAP στο Έντυπο 20-F που κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι αναγνώστες προειδοποιούνται να μην βασισθούν πέραν του δέοντος σε αυτές τις δηλώσεις για το μέλλον, που μιλούν μόνο για τις ημερομηνίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501235
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: νm@vando.gr