>

Η Real Consulting λαμβάνει το Βραβείο Αριστείας της SAP των συνεργατών EMEA για το 2015, στην κατηγορία “Top OEM”

Το βραβείο αναδεικνύει, την εξαιρετική επίδοση της Real Consulting, τη δέσμευση για τη συνεργασία της με τη SAP, καθώς και την επιτυχία του πελάτη

ΑθήναΗ εταιρεία Real Consulting Integration & Operation S.A ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι ο αποδέκτης του βραβείου αριστείας 2015 της SAP για τους συνεργάτες στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής την κατηγορία “Top OEM.” Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από τη SAP (NYSE: SAP) για τους συνεργάτες της με κορυφαίες επιδόσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να «τρέξουν» πιο απλά με τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Οι αποδέκτες των φετινών βραβείων έχουν εξαιρετική συνεισφορά, που επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους της.

«Το βραβείο αριστείας της SAP για τους συνεργάτες ΕΜΕΑ δίνει έμφαση στην στρατηγική συνεργασία μεταξύ της SAP και της Real Consulting, όχι μόνο για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των λύσεων που προσφέρει η Real Consulting αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της SAP, αλλά και τη στενή συνεργασία που τελικά οδηγεί στην επιτυχία του πελάτη», δήλωσε ο κύριος Αναστάσιος Παπαργύρης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Real Consulting. «Έχουμε δεσμευτεί να συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε με την SAP, αξιοποιώντας το χαρτοφυλάκιο της για συνεχή καινοτομία και την παροχή προϊόντων πλούσιων σε χαρακτηριστικά στους πελάτες μας».

Επιλεγμένες από ευρεία βάση των συνεργατών της SAP, οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Αριστείας των Περιφερειακών συνεργατών βασίστηκαν σε εσωτερικά στοιχεία πωλήσεων της εταιρείας. Διευθύνουσα επιτροπή αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους της SAP καθόρισε τους συνεργάτες, νικητές σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με μια σειρά κριτηρίων, όπως η επίτευξη των πωλήσεων και οι επιδόσεις. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών πωλήσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και των λύσεων για συγκεκριμένες περιοχές.

“Με το εξαιρετικό σύστημα συνεργατών της, η SAP βοηθά τους πελάτες να τρέχουν πιο έντονα, ταχύτερα και απλούστερα,” δήλωσε η Cathy Daum, η επικεφαλής General Business and Partner Operations, SAP EMEA. “Οι συνεργάτες μας επεκτείνουν την ικανότητά μας να εισάγουμε τις καινοτομίες της SAP σε περισσότερους πελάτες και να προσθέτουμε τις αποδεδειγμένες λύσεις τους για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συγχαίρουμε τη Real Consulting ως έναν από τους εταίρους μας με κορυφαίες επιδόσεις για τη χρονιά στην περιοχή της ΕΜΕΑ. Μαζί, βοηθάμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις τους και να προάγουν την καινοτομία, η οποία τροφοδοτεί την ανάπτυξη των εσόδων».

Η Real Consulting υιοθετεί την στρατηγική της SAP με την οποία έχει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας από την ίδρυσή της. Η σχέση της με τη SAP εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες να αντλούν περισσότερη αξία από τις επενδύσεις της SAP σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Κάθε χρόνο, η Real Consulting κάνει σημαντικές επενδύσεις για να διατηρεί ένα πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της SAP. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο συνεργατών Τεχνογνωσίας για τις λύσεις SAP Business All-in-One, Analytics, Mobile και SAP HANA.

Η Real Consulting έλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης της SAP στη Βαρκελώνη (SAP FKOM Barcelona), μια ετήσια συνάντηση των στελεχών, των εργαζόμενων και των συνεργατών της SAP που πραγματοποιήθηκε 19- 23 Ιανουαρίου. Είναι η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση πωλήσεων της SAP, με στόχο να αυξήσει την επιτυχία κατά τον επόμενο χρόνο. Συνάδελφοι από όλη την περιφέρεια συγκεντρώνονται στη Βαρκελώνη για να ανταλλάξουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική της SAP, τη μεθοδολογία πωλήσεων, τις βέλτιστες πρακτικές, τις ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων, καθώς και τις καινοτομίες των προϊόντων. Το φετινό SAP FKOM στη Βαρκελώνη φιλοξένησε περίπου 6.500 συμμετέχοντες από όλη την περιοχή.

Σχετικά με τη Real Consulting
Το REAL CONSULTING Group ιδρύθηκε το 2001 και τώρα είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα της Πληροφορικής με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι εταιρείες του ομίλου παρέχουν επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους πελάτες τους να έχουν αυξημένη αποδοτικότητα και να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένας βασικός παράγοντας για επιχειρηματική επιτυχία του ομίλου είναι το έμπειρο προσωπικό και η ικανότητα να καταλαβαίνει και να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

SAP Forward-looking Statement
Οι δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν έγγραφο δεν αποτελούν ιστορικά γεγονότα είναι μελλοντικές δηλώσεις, όπως ορίζεται στις ΗΠΑ από το νόμο Private Securities Litigation Reform Act του 1995. Λέξεις όπως “προσδοκώ”, “πιστεύω”, “εκτίμηση”, “αναμένουμε”, “προβλέψεις », «σκοπεύει», «μπορεί», «σχέδιο», «έργο», «πρόβλεψη», «θα πρέπει» και «θα» και παρόμοιες εκφράσεις που σχετίζονται με τη SAP σκοπό έχουν την αναγνώριση τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Η SAP δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να ανανεώνει ή να επικαιροποιεί δημόσια οποιεσδήποτε δηλώσεις για το μέλλον. Όλες οι δηλώσεις για το μέλλον υπόκεινται σε διάφορους κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα πραγματικά αποτελέσματα να διαφέρουν ουσιωδώς από τις προσδοκίες. Οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μελλοντικά οικονομικά αποτελέσματα της SAP συζητούνται πληρέστερα στις ανακοινώσεις της SAP με την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (“SEC”), συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης ετήσιας έκθεσης της SAP στο Έντυπο 20-F που κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι αναγνώστες προειδοποιούνται να μην βασισθούν πέραν του δέοντος σε αυτές τις δηλώσεις για το μέλλον, που μιλούν μόνο για τις ημερομηνίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com
V+O Communication
Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.: 211- 7501235
Email: νm@vando.gr