>

Η SAP ανακοινώνει αναβάθμιση των στελεχών της

O Steve Στάθης Τζικάκης και ο Μάνος Ραπτόπουλος
αναλαμβάνουν διευρυμένα καθήκοντα για την περιοχή
Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής

AthensΗ SAP ανακοίνωσε την αναβάθμιση των καθηκόντων του κου Steve Στάθη Τζικάκη και του κου Μάνου Ραπτόπουλου. δύο στελεχών που έχουν διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με τη μέχρι σήμερα παρουσία τους στην SAP.

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Τζικάκης σε συνέχεια του ρόλου του ως Senior Vice President και Γενικός Διευθυντής για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Τουρκία, Ισραήλ), αναλαμβάνει την θέση του SVP και Γενικού Διευθυντή για τη διευρυμένη περιοχή South EMEA (Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής). Ο κος Ραπτόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Λειτουργιών για την ίδια περιοχή και παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα.

Ο κος Τζικάκης εργάζεται στην SAP από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2008 και έχει υπηρετήσει την εταιρία από σημαντικές θέσεις, όπως αυτές του επικεφαλής της ομάδας Στρατηγικών Πελατών στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), του Διευθύνοντος Συμβούλου της θυγατρικής της στη Ρωσία, καθώς και του διευθυντή του τμήματος Μεγάλων Επιχειρήσεων (Large Enterprise) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τα καθήκοντα του SVP & Γενικού Διευθυντή, για τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στη SAP. Το 2014, είδαμε την τεράστια δυναμική των επιχειρήσεων στην περιοχή South ΕΜΕΑ, η οποία, παρά το αβέβαιο περιβάλλον της αγοράς, συνεχίζει να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη SAP. Με βάση τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει κάθε αγορά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη, να παροτρύνουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες της SAP να ανταγωνιστούν στον πολύπλοκο ψηφιακό κόσμο του αύριο και να τρέξουν απλά», δήλωσε ο κος Τζικάκης σχετικά.

Ο Μάνος Ραπτόπουλος εργάζεται στην SAP Hellas από το 1998. Κατά την περίοδο 2000-2003 εργάστηκε ως Project Manager σε έργα εντάσεως εφοδιαστικός αλυσίδας (ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΣΕΛΜΑΝ) και στη συνέχεια ανέλαβε την δημιουργία του τμήματος Business Development κάτω από τη Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας. Το 2006 ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, οπότε και η εταιρεία του εμπιστεύθηκε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 2012 επέκτεινε το ρόλο του αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Operating Officer για τη Νότια Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός της επέκτασης των αρμοδιοτήτων μου ως COO σε μια περιοχή που παρουσιάζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης για την SAP. Διανύουμε μία περίοδο, όπου η SAP καινοτομώντας διαρκώς τα τελευταία χρόνια, έχει απλοποιήσει τη λειτουργία και την ευκολία χρήσης των προϊόντων της, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει τις δυνατότητες τους. Σήμερα είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρείας κλίμακας εταιρεία στο cloud, ενώ η ανακοίνωση του S/4HANA, επανακαθορίζει το πρότυπο του ERP, από την εταιρεία που ουσιαστικά το εφήυρε. Αυτή η διαρκής καινοτομία και απλοποίηση τυγχάνει πολύ θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες μας σε όλη την περιοχή, παρά τις έντονα διαφορετικές επιχειρησιακές συνθήκες που επικρατούν.», δήλωσε ο κος Ραπτόπουλος.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (IndustryExpertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication
Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.: 211- 7501235
Email: νm@vando.gr