>

Η SAP υποστηρίζει τον οργανισμό Ashoka ως χορηγός της εκδήλωσης Creative Facilitation Workshop

ΑθήναΗ SAP υποστηρίζει τον οργανισμό Ashoka Greece ως χορηγός του Creative Facilitation Workshop που οργανώνεται στην Αθήνα στις 27-28 Απριλίου. Συγκεκριμένα, ο Ashoka Fellow Charlie Murphy επιστρέφει στην Ελλάδα για το πρώτο του μεγάλο εργαστήριο στη χώρα μας, με τη μεθοδολογία των Partnership for Youth Empowerment που έχει επηρεάσει περισσοτέρους από 1.000.000 νέους σε όλο τον κόσμο.

Στόχος του εγχειρήματος είναι η επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία μέσω της διάδοσης επιτυχημένων λύσεων σε κοινωνικά προβλήματα, καθώς και μέσω της δημιουργίας ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στις συγκεκριμένες χώρες. Το Creative Facilitation Workshop διοργανώνεται ως συνέχεια της Ashoka Changemakers Day που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2014 και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας της Ashoka Greece “THIS WORKS – Ιδέες και Λύσεις για την Απασχόληση και την Ανάκαμψη στη Νοτιά Ευρώπη” και του ιδρύματος Robert Bosch, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε η SAP.

Επόμενο βήμα της πρωτοβουλίας THIS WORKS είναι η διοργάνωση της εκδήλωσης «Καινοτομία για την Κοινωνία: Η Λύση στην Εξίσωση της Οικονομικής Ανάκαμψης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 29 Απρίλιου 2015. Σε αυτή, πέντε διεθνώς διακεκριμένοι Ευρωπαίοι κοινωνικοί επιχειρηματίες και ένας από την Αμερική θα παρουσιάσουν τα δικά τους καινοτόμα success stories στον τομέα της απασχόλησης. Στόχος του είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ελληνική κοινωνία, ώστε με την υποστήριξη τοπικών συμβούλων, στρατηγικών εταίρων και τοπικών οργανισμών και επιχειρηματιών, να ενθαρρυνθεί η διάδοση και υιοθέτηση αυτών των καινοτομιών στην Ελλάδα. 


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

H SAP Hellas με κύριο θέμα “Discover Simple” διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum, στις 8 Iουνίου το ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Ακολουθήστε το SAP Forum στο Twitter στο @sapforumATH.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Σχετικά με την Ashoka
Η Ashoka οραματίζεται έναν κόσμο όπου ο κάθε άνθρωπος είναι καταλύτης αλλαγής “Everyone A ChangemakerΤΜ”, έναν κόσμο που ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις κοινωνικές προκλήσεις και όπου κάθε άτομο έχει την ελευθέρια, την αυτοπεποίθηση και την κοινωνική στήριξη που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στο εκάστοτε κοινωνικό πρόβλημα και να γίνει φορέας αλλαγής. Η Ashoka εξέλεξε τον πρώτο Fellow στην Ινδία το 1981. Έκτοτε, έχει εξελιχτεί στη μεγαλύτερη ένωση κορυφαίων κοινωνικών επιχειρηματιών παγκοσμίως με περισσότερα από 3.000 μέλη και παρουσία σε 76 χώρες και έξι ηπείρους.

Σχετικά με τη Robert Bosch Stiftung

Το Robert Bosch Stiftung αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γερμανικά ιδρύματα σχετιζόμενα με ιδιωτική εταιρία, που έχει καταφέρει να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο του ιδρυτή του επί πενήντα ολόκληρα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr