>

Η SAP υποστηρικτής του TEDxAcademyYouth 2015:«Τόλμησε να ονειρευτείς!»

ΑθήναΗ SAP σταθερά προσανατολισμένη στην προώθηση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας στηρίζει τη φετινή διοργάνωση του TEDxAcademyYouth 2015. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τρίτη 5 Μάιου 2015, στο Μουσείο Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς.

Το TEDxAcademy Youth 2015 με θέμα «Τόλμησε να ονειρευτείς» δίνει το λόγο στους νέους και προσκαλεί άτομα ηλικίας 16-23 ετών από όλη την Ελλάδα να γίνουν ομιλητές και να μοιραστούν τις σκέψεις, τις επιδιώξεις και τα όνειρα τους, προσφέροντας απλόχερα φρέσκες και ανανεωτικές ιδέες, ικανές να διαμορφώσουν ένα καλύτερο κόσμο. Γι’ αυτό το λόγο, η SAP αποφάσισε να συνεργαστεί για ακόμη μια χρονιά με το TEDX Academy και να γίνει αρωγός του πρώτου TEDx AcademyYouth, δίνοντας χώρο και βήμα στους νέους της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, νέοι ομιλητές από όλη τη χώρα, με την ευγενική υποστήριξη της SAP, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα πράγματα που τους εμπνέουν στη ζωή, για τα όνειρα τους και πως σκέπτονται να τα πραγματοποιήσουν, καθώς και πως θέλουν να συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας καλύτερης πραγματικότητας, προάγοντας τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την εκπαίδευση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

H SAP Hellas με κύριο θέμα “Discover Simple” διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum, στις 8 Iουνίου το ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Ακολουθήστε το SAP Forum στο Twitter στο @sapforumATH.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Σχετικά με το TEDxAcademy
Το TEDxAcademy αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών υπό την αιγίδα του οργανισμού TED και με όραμα τον επαναπροσδιορισμό της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr