>

H Real Consulting Ενισχύει τη Συνεργασία της με τη SAP στον Κλάδο της Εμπορίας Οχημάτων

Επεκτείνει τη Συμφωνία ΟΕΜ Προκειμένου να Συνδέσει τη λύση OneDealer με το SAP Business One, Παρέχοντας Αυξημένες Δυνατότητες και Ενισχύοντας την Αποτελεσματικότητα των Πελατών της

Αθήνα

H Real Consulting Integration & Operations ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη SAP. Στο πλαίσιο αυτό, η Real Consulting θα ενσωματώσει τη λύση SAP Business One στην εξελιγμένη σουίτα λύσεων OneDealer. Η πλατφόρμα λύσεων OneDealer παρέχει πληθώρα λειτουργιών αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνολογίες της Mobile, Cloud και SAP HANA platform. Μέσω της νέας λύσης, η Real Consulting στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβάνοντας αυξημένες δυνατότητες localization, εδραιωμένες βέλτιστες πρακτικές, διασύνδεση με την εφαρμογή SAP Dealer Business Management, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης και ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη HTML5 User Interface.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την SAP, μέσω της οποίας σκοπεύουμε να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε καινοτόμες εφαρμογές διεθνούς εμβέλειας. Εφαρμογές που θα υποστηρίξουν τους πελάτες μας προωθώντας την καινοτομία, η οποία με τη σειρά της τροφοδοτεί τα έσοδα και την ανάπτυξη», δήλωσε ο κύριος Αναστάσιος Παπαργύρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Real Consulting. «Παραμένουμε πιστοί στη συνεργασία μας με την SAP, αξιοποιώντας ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες προσφέρουν τεχνογνωσία και καινοτομία και ένα «πλούσιο» προϊόν στους πελάτες μας.»

Η Real Consulting έχει αναπτύξει βαθιά γνώση & εξειδίκευση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 2002, σε συνεργασία με τους ηγέτες της βιομηχανίας. Εκτός από τη συνεργασία ΟΕΜ με την SAP, είναι επίσης συνεργάτης της στο πρόγραμμα SAP PartnerEdge. Μέσω της συνεργασίας της με την SAP, η Real Consulting βοηθά τους πελάτες της να αντλήσουν «αξία» μέσα από τις επενδύσεις τους σε προϊόντα της SAP σε ένα προηγμένο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την ΟΕΜ συνεργασία μας με τη Real Consulting”, δήλωσε ο Rodolpho Cardenuto, Πρόεδρος του τμήματος Global Partner Operations της SAP. «Με την πλατφόρμα OneDealer της Real Consulting να αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας της SAP, σε συνδυασμό με τις πλατφόρμες SAP Business One και SAP HANA, αναμένεται να επιτρέψει στους πελάτες του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους, να ξεκλειδώσουν τη δύναμη των δεδομένων τους από τα back-end συστήματα της SAP, καθώς και να ενεργοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.»

Η Real Consulting έχει ανακηρυχτεί νικητής του βραβείου αριστείας της SAP των συνεργατών EMEA για το 2015 στην κατηγορία “Top OEM”. Έχει λάβει την πιστοποίηση Partner Center of Expertise από τη SAP. Μετά από εκτενή έλεγχο των υπηρεσιών της, η Real Consulting έχει πιστοποιηθεί να προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της, σύμφωνα με τα τρέχοντα τεχνικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP, υποστηρίζοντας λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των SAP Business All-in-One, εφαρμογών, analytics και mobile, καθώς και της πλατφόρμας SAP HANA.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

H SAP Hellas με κύριο θέμα “Discover Simple” διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum, στις 8 Iουνίου το ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Ακολουθήστε το SAP Forum στο Twitter στο @sapforumATH.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Σχετικά με τη Real Consulting
Το REAL CONSULTING Group ιδρύθηκε το 2001 και τώρα είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα της Πληροφορικής με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι εταιρείες του ομίλου παρέχουν επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους πελάτες τους να έχουν αυξημένη αποδοτικότητα και να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένας βασικός παράγοντας για επιχειρηματική επιτυχία του ομίλου είναι το έμπειρο προσωπικό και η ικανότητα να καταλαβαίνει και να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr