>

Η SAP αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά ηγέτης στην τελευταία έρευνα του Magic Quadrant, σχετικά με τις λύσεις Corporate Performance Management της Gartner

ΑθήναΗ SAP αναδείχτηκε ηγέτης για ένατη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την έκθεση του 2015 “Magic Quadrant για τις λύσεις Corporate Performance Management (CPM) Suites” της Gartner Inc.

Σύμφωνα με τη Gartner «Οι ηγέτες κατέχουν μεγάλο ποσοστό μεριδίου στην αγορά λύσεων CPM και επίσης παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα πωλήσεων. Οι συγκεκριμένες λύσεις λογισμικού είναι ικανές να αποφέρουν άριστη λειτουργικότητα στην επιχείρηση, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία μπορεί να οικοδομηθεί μια ευρεία στρατηγική CPM. Επίσης, οι ηγέτες διακρίνονται για το όραμά τους, για τις επιτυχημένες και προσαρμοσμένες στους πελάτες επιχειρηματικές τους προτάσεις, είναι καταξιωμένοι στον τομέα τους, έχουν ευρεία διεθνή παρουσία και πείρα στη διοίκηση, και χαρακτηρίζονται από τη βιώσιμη διαχειριστική ικανότητα να φέρουν εις πέρας το έργο τους σε παγκόσμιο επίπεδο.»

«Πιστεύουμε πως το Magic Quadrant επισφραγίζει τη μοναδική μας στρατηγική να ενσωματώνουμε λύσεις, όπως τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και το λογισμικό ενοποίησης, στο επιχειρηματικό μας μοντέλο για σχεδιασμό και προϋπολογισμό σε πραγματικό χρόνο – μία στρατηγική που προσφέρουμε αποκλειστικά εμείς», δήλωσε ο Ivo Bauermann, Global Vice President and General Manager, EPM & ERP Financials της SAP. «Κατά την άποψη μας, παραμένουμε αδιαμφισβήτητα ηγέτες παρόλο που η πιο καινοτόμος λύση μας, SAP Cloud for Planning, η οποία ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2015, δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στις μετρήσεις της Gartner».

Η λύση SAP Cloud for Planning Solution, που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου, εγκαινιάζει μια νέα γενιά του σχεδιασμού στο cloud, συμβάλλοντας στη απλοποίηση των διαδικασιών προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στον τελικό χρήστη. Χτισμένο εγγενώς στο SAP HANA Cloud Platform, η λύση SAP Cloud for Planning ενσωματώνει την «συνεργασία» και τα analytics άμεσα, στο πλαίσιο της διαδικασίας σχεδιασμού, ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να αναλύσουν και να συζητήσουν μέσω αυτή της πλατφόρμας, αντί να χρειάζεται να μεταβούν σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication
Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.: 211- 7501235
Email: νm@vando.gr