>

Η SAP αναδείχτηκε ηγέτης στις εταιρικές πλατφόρμες Business Intelligence, καθώς και στη λύση Big Data Predictive Analytics

ΑθήναΗ SAP ανακοίνωσε ότι ανακηρύχθηκε ηγέτης των εκθέσεων “The Forrester Wave: Enterprise Business Intelligence Platforms” για το 1ο τρίμηνο του 2015 και “The Forrester Wave: Λύσεις Big Data και Predictive Analytics”, κατά το 2ο τρίμηνο του 2015.

Στην έκθεση Enterprise Business Intelligence της Forrester, οι λύσεις business intelligence (BI) της SAP αξιολογήθηκαν με βάση 60 διαφορετικά κριτήρια. Επιπλέον, στην έκθεση αναφορικά με τα Big Data και τα Predictive analytics, οι λύσεις SAP Predictive Analysis και SAP InfiniteInsight, καθώς και η πλατφόρμα SAP HANA αξιολογήθηκαν από 13 προμηθευτές βάσει 45 διαφορετικών κριτηρίων. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση SAP Predictive Analytics ενσωματώνει τις λύσεις SAP Predictive Analysis και SAP Infinite Insight σε μια ενιαία λύση.

Σύμφωνα με τη έκθεση Enterprise Business Intelligence Platforms Wave και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η SAP εξακολουθεί να ανεβάζει τον πήχη με τη συνεχή εισαγωγή καινοτομιών στον τομέα του BI». Επιπλέον, η εταιρεία ερευνών σημειώνει ότι είτε πρόκειται για το SAP HANA, το λογισμικό SAP Lumira ή τις λύσεις SAP Crystal, «η φιλοσοφία της SAP να προσφέρει ‘το καλύτερο εργαλείο για κάθε εργασία’ φαίνεται πως αποδίδει άψογα».

Στην έκθεση Big Data Predictive Analytics Solutions Wave της Forrester, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «η σταθερή επένδυση της SAP στον τομέα των analytics τελικά αποδίδει». Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η SAP παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων predictive analytics, τόσο στους εταιρικούς χρήστες, όσο και σε data scientists, οι οποίοι χρησιμοποιούν επίσης τη λύση SAP HANA.

«Ως ηγέτες σε αυτές τις μελέτες αγοράς, θεωρούμε ότι είναι σαφές πως η SAP έχει δεσμευτεί να οδηγεί τις επιχειρήσεις στο να ανακαλύπτουν την πραγματική επιχειρηματική τους αξία- τόσο στον τομέα του business intelligence, όσο και στα business analytics- προσφέροντας στους πελάτες της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», δήλωσε ο Clemens Praendl, Senior Vice President and General Manager, Analytics της SAP. «Στόχος μας είναι να θέτουμε πάντα σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των πελατών μας, και ταυτόχρονα η ανάδειξη από τη Forrester ότι η SAP είναι πάροχος υπηρεσιών ενιαίου ελέγχου για τη διαχείριση δεδομένων αποτελεί ισχυρή απόδειξη πως η SAP τηρεί τις υποσχέσεις της.»

Βασικές διαπιστώσεις της έκθεσης «The Forrester Wave: Enterprise Business Intelligence Platforms», το πρώτο τρίμηνο του 2015, αποκαλύπτουν πως:

  • «Οι εταιρείες που διαθέτουν περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και τα προϊόντα τους σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους, αποκτούν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.»
  • «Οι εταιρείες που έχουν την ίδια ποιότητα πληροφοριών με τους ανταγωνιστές τους, αλλά λαμβάνουν την πληροφόρηση πιο γρήγορα, έχουν τη δυνατότητα να την μετατρέψουν σε δράση πιο άμεσα ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό.»
  • Το 20
    14, οι επιχειρήσεις με τις υψηλότερες επιδόσεις είχαν προγραμματίσει να επενδύσουν 38% περισσότερο από τον προϋπολογισμό τους για τεχνολογία ΒΙ, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές τους.

Βασικές διαπιστώσεις της έκθεσης «The Forrester Wave: για τα Big Data και τις λύσεις Predictive Analytics» για το δεύτερο τρίμηνο του 2015, αποκαλύπτουν πως:

  • «Τα predictive analytics δεν ήταν ποτέ πιο σχετικά και πιο εύκολα, από ότι είναι τώρα… Επιχειρήσεις που προβλέπουν θα κερδίζουν, θα διατηρούν και θα εξυπηρετούν τους πελάτες τους καλύτερα από εκείνους που δεν το κάνουν.»
  • Οι επ
    ιχειρήσεις πρέπει να αποκτήσουν ικανότητα πρόβλεψης σε τρεις βασικούς τομείς, όπως η πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και τις επιχειρηματικές διαδικασίες, η αύξηση της ευφυoύς αλληλεπίδρασης των πελατών με τις επιχειρηματικές διαδικασίες, και ταυτόχρονα η εξασφάλιση της συμμετοχής των πελατών μέσω της σύλληψης νέων ψηφιακών προϊόντων.

H SAP Hellas με κύριο θέμα “Discover Simple” διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum, στις 8 Iουνίου το ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Επιπλέον, στην παράλληλη συνεδρία για Predictive Analytics λύσεις, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εξελιγμένα προϊόντα- λύσεις που προσφέρει η SAP και πως αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους. Ακολουθήστε το SAP Forum στο Twitter στο @sapforumATH.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

H SAP Hellas με κύριο θέμα “Discover Simple” διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum, στις 8 Iουνίου το ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο. Ακολουθήστε το SAP Forum στο Twitter στο @sapforumATH.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr