>

SAP Forum Athens “Discover Simple” από τη SAP Hellas

AthensΗ SAP σας υπενθυμίζει το «ραντεβού» με τη φετινή διοργάνωση του SAP Forum “Discover Simple”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton. Φέτος για πρώτη φορά, παράλληλα με το SAP Forum, διοργανώνεται το 1ο SAP Youth Forum. Η συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, καταξιωμένα στελέχη της SAP από όλο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τεχνολογίας και όχι μόνο, θα μιλήσουν διεξοδικά για την Ψηφιακή Επιχείρηση, και πώς οι σύγχρονοι επιχειρηματίες μπορούν να την σχεδιάσουν και να την παρακολουθούν. Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες γύρω από το φετινό θέμα του συνεδρίου “Discover Simple” σε μια εποχή που η πολυπλοκότητα είναι η δυσκολότερη πρόκληση για τους σημερινούς ηγέτες επιχειρήσεων.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών του φετινού SAP Forum θα είναι ο Ισπανός οδηγός Formula 1, κύριος Pedro De la Rosa, ο Senior Research Director της IDC, κύριος Tomasz Słoniewski, ο Διευθυντή της Huawei Enterprise Business Group, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, κύριος Petri Pekkarinen, καθώς και οι κύριοι Steve Στάθης Τζικάκης, SVP & Γενικός Διευθυντής της SAP για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδας και Κύπρου και COO για την περιοχή της νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εξελιγμένα προϊόντα- λύσεις που προσφέρει η SAP και πως αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, σε μια ψηφιοποιημένη εποχή που επιβάλει συγχρονισμό, ταχύτητα και αμεσότητα.

Επιπρόσθετα, θα ακολουθήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με θέμα την Ενεργοποίηση των Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Οικονομία, με τη συμμετοχή των Accenture, Deloitte & IBM. Επιπρόσθετα, στο 2ο μέρος του Συνεδρίου θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ πελατών, όπου συντονιστής θα είναι ο κύριος Mπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος στο SKAI TV & Radio και Αρχισυντάκτης στην Καθημερινή, με θέμα συζήτησης το «Business Unusual, Disruption and the Role of Innovation».Φέτος για πρώτη φορά, παράλληλα με το SAP Forum διοργανώνεται το SAP Youth Forum, με περιεχόμενο και ατζέντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των φοιτητών, των startuppers και της Ακαδημαϊκής κοινότητας. Στόχος του SAP Youth Forum είναι να εμπνεύσει τους νέους, να μιλήσουν για θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα, τις νέες τεχνολογίες και το Internet of Things. Μέσα από τις ομιλίες τους, senior executives, επιτυχημένοι νέοι επιχειρηματίες και Ακαδημαϊκοί θα δείξουν ότι η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι ανεξάντλητες. Επιπλέον, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το SAP Ecosystem career booth, να δώσουν το βιογραφικό τους και να μιλήσουν για ευκαιρίες καριέρας στην SAP, καθώς και στους πελάτες και τους συνεργάτες της.Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο SAP Youth Forum μπορείτε να τις βρείτε στο site http://sapregister.gr/youth/index.html

Πλατινένιος χορηγός της φετινής εκδήλωσης η εταιρεία Huawei, ενώ χρυσοί χορηγοί είναι οι: Accenture, Deloitte, IBM, Microsoft, Real Consulting | Assertive. Στη συνέχεια ασημένιοι χορηγοί είναι οι: Alexander Moore, Byte, Hitachi Data Systems, Intel, Intrasoft, Relational, SingularLogic, StepOne, Symantec, Teka Systems.

Στρατηγικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ και ο En Lefko 87,7. Χορηγός Τεχνολογίας είναι η Samsung. Research provider είναι η IDC και τέλος, χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι οι: Biztech.gr, Business Analytics, NetFax, Netweek, Newsbomb.gr, Sepe.gr, Tech Channel Partner, Techpress.gr, TheToc.gr.Το hashtag του συνεδρίου είναι #SAPForumATH.


Σχετικά με το πρόγραμμα του SAP Forum, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://events.sap.com/gr/sap-forum-athens/el/agendap?bc=1%254%250. Επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook:https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter:https://twitter.com/SAPHellasCyprus.
Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com
V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr