>

H SAP αναδείχτηκε ηγέτης στα Παγκόσμια Κοινωνικά Δίκτυα για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Δεξιοτήτων, σύμφωνα με αξιολόγηση της IDC MarketScape

ΑθήναΗ SAP για ακόμη μια φορά αναδείχτηκε ηγέτης, σύμφωνα με την IDC MarketScape, στον τομέα των παγκόσμιων κοινωνικών δικτύων ως προς την ολοκληρωμένη διαχείριση δεξιοτήτων. Η παρούσα έκθεση, που δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η SAP στις τέσσερις πρόσθετες κατηγορίες διαχείρισης δεξιοτήτων: Πρόσληψη Προσωπικού, Εκπαίδευση, Διαχείριση Απόδοσης και Αποζημιώσεων. Καθώς οι εταιρείες υιοθετούν ολοένα και περισσότερο τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη εκτέλεση των εταιρικών τους διεργασιών, η SAP συνεχίζει σταθερά να επενδύει στην κορυφαία κοινωνική πλατφόρμα λογισμικού, τη λύση SAP Jam. Με περισσότερους από 17 εκατομμύρια χρήστες, η λύση SAP Jam συμβάλλει στη κοινωνικά δίκτυα στον εργασιακό χώρο, συνδέοντας τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες με πληροφορίες, εφαρμογές και διαδικασίες που συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων.

Η SAP έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της σειράς λύσεων για διαχείριση δεξιοτήτων από την έναρξη της το 2012. Οι εκθέσεις αξιολόγησαν τις λύσεις software-as-a-service (SaaS) από την SuccessFactors, μια εταιρεία της SAP, και αναγνώρισαν την εταιρεία ως ηγέτη στο λογισμικό διαχείρισης δεξιοτήτων με βάση τα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τις δυνατότητες και τις στρατηγικές της, και την παρούσα και μελλοντική επιτυχία που μπορεί να έχει στην αγορά. Στα βασικά πλεονεκτήματα της SAP περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η δυναμική της στην αγορά, το εύρος του χαρτοφυλακίου της, καθώς και η διεθνής της παρουσία. Η εταιρεία έλαβε επίσης έπαινο από τους πελάτες της στις κατηγορίες Χαρακτηριστικά, Τεχνολογία και Υποβολή Αναφορών.

«Η Success Factors διαθέτει τις δικές της ψηφιακές κοινωνικές δυνατότητες στο SAP Jam», δήλωσε η Lisa Rowan, Research Vice President στο τμήμα Human Resources, Talent and Learning Strategies της IDC. «Εκτός από την κάλυψη όλων των λειτουργιών διαχείρισης δεξιοτήτων, το SAP Jam προσφέρει επίσης πρότυπα εργασίας τα οποία είναι αποτέλεσμα προκαθορισμένων κοινωνικών διαδικασιών με βάση τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες τελικά επιτρέπουν στις ομάδες να ελίσσονται γρήγορα, εκμεταλλευόμενες την κοινωνική συνεργασία για τη βελτίωση της εργασίας τους.»

Οι εκθέσεις της IDC MarketScape αξιολογούν λύσεις κοινωνικών δικτύων, όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού, την εκπαίδευση, τη διαχείριση απόδοσης και αποζημιώσεων μέσω του μοντέλου IDC MarketScape. Σύμφωνα με το πρόσφατα δημοσιευμένο Social Technologies MarketScape: «Το SAP Jam δίνει τη δυνατότητα για συνεργασία και κοινωνική λειτουργικότητα σε ολόκληρο το φάσμα του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της SuccessFactors. Η SuccessFactors είναι ένας από τους ελάχιστους προμηθευτές που προσφέρουν λύσεις γύρω από την αποζημίωση, επιτρέποντας στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν σχετικά με εργασίες αποζημίωσης».

«Η δύναμη των κοινωνικών δικτύων παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτη από τις επιχειρήσεις», δήλωσε η Holly Simmons, Vice President, Global Marketing, Social Software της SAP. «Οι δυνατότητες έγκεινται στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση συνεργασίας στις κρίσιμες επιχειρησιακές δραστηριότητες, όπως είναι η εκπαίδευση, η διαχείριση απόδοσης ή το onboarding των υπαλλήλων, με στόχο τη βελτίωση των πραγματικών επιχειρησιακών μετρήσεων. Το SAP Jam εξασφαλίζει αυτή τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης, αυξάνοντας την ανάμειξη των εργαζομένων και βελτιώνοντας τα αποτελέσματα. Είμαστε υπερήφανοι να αναγνωριζόμαστε από την IDC MarketScape ως ηγέτης, όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης δεξιοτήτων στο σύνολό της.»

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κατεβάσετε το απόσπασμα της έκθεσης εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr