>

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ UNITEAM ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ SAP HCM & SAP ΕSS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ

Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η Supernova Consulting Ltd

ΛευκωσίαΣε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών Uniteam Group of Companies, SAP και Supernova Consulting Ltd, ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο Όμιλος έχει υλοποιήσει με επιτυχία και σε παγκόσμιο επίπεδο τις λύσεις SAP HCM (Human Capital Management) και SAP ESS (Employee Self-Service Portals) για κάλυψη των δραστηριοτήτων του. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο SAP συνεργάτης, Supernova Consulting Ltd.

Ανταποκρινόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Όμιλος Uniteam, επένδυσε στις λύσεις της SAP επιδιώκοντας τον καλύτερο έλεγχο των λειτουργικών του διαδικασιών, επιτρέποντας έτσι στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού να επικεντρωθεί σε πιο στρατηγικά ζητήματα, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων του μέσα από μια παγκόσμια προοπτική. Οι λύσεις της SAP οδήγησαν στην περαιτέρω ενίσχυση της επικοινωνίας μέσα στον Όμιλο , υποστήριξαν τη διαχείριση των διαδικασιών για αλλαγές στον οργανισμό και βελτίωσαν το επίπεδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει. Επίσης, η μείωση του φόρτου εργασίας διαδικαστικών καθηκόντων οδήγησε στην επίτευξη υψηλών επιπέδων δέσμευσης από τους 500 εργαζόμενους του Ομίλου.

Οι λύσεις της SAP εφαρμόστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο και σε διαφορετικά τμήματα του οργανισμού, όπως τα τμήματα Πλοιοδιαχείρισης, Εκπαίδευσης, Τουρισμός και Ψυχαγωγία. Η υλοποίηση των λύσεων έγινε σταδιακά και περιελάμβανε τις ακόλουθες ενότητες: Core HR, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων Personnel Administration, Organizational Management, Time Management &Payroll services, Employee Self-Services Portal, Recruitment & Training και Talent Management που συμπεριλαμβάνει τις ενότητες Performance & Goals Management και Career & Development.

” Ο Όμιλος Uniteam βρίσκεται σε μια συνεχή αναπροσαρμογή για να είναι σε θέση να συμβάλει στην ανάπτυξη αλλά και να ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές προκλήσεις στο σημερινό, διαρκώς μεταβαλλόμενο, δυναμικό περιβάλλον. Η υλοποίηση της λύσης SAP HCM, στην ήδη εφαρμοσμένη με επιτυχία πλατφόρμα SAP NetWeaver, η οποία περιλαμβάνει τις λύσεις SAP ERP, SAP CRM και SAP Analytics είναι μέρος του μακροπρόθεσμου οράματος μας», δήλωσε ο Ανδρέας Παπανησιφόρου, Οικονομικός Διευθυντής της Uniteam Group of Companies.

” Χρειαζόμασταν ένα στρατηγικό εργαλείο για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών Ανθρώπινου Δυναμικού και τη διαχείριση της πολυτιμότερης επένδυσης μας, τους Ανθρώπους μας ”, είπε ο Ρωμανός Γιανγκουδάκης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Uniteam Group of Companies.

O Όμιλος Εταιρειών Uniteam συμμετέχει ενεργά σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της Διαχείρισης Πλοίων, προσφέροντας υπηρεσίες σε Κύπρο, Μιανμάρ, Γερμανία, Ουκρανία και Σιγκαπούρη. Επιπλέον, ο Όμιλος παρέχει και αναπτύσσει εκπαιδευτικές λύσεις για τους κλάδους της Ναυτιλίας, Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου ενώ παράλληλα λειτουργεί μονάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού & Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com
Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy