>

SAP HANA: Αναδείχθηκε ηγέτης ανάμεσα στις Ιn-Memory Πλατφόρμες Δεδομένων από ανεξάρτητο ερευνητικό φορέα

ΑθήναΗ SAP ανακοίνωσε την ανάδειξή της σε ηγέτη στην κατηγορία των In-Memory πλατφορμών δεδομένων, από τη νέα έκθεση Forrester, με τίτλο «The Forrester Wave: In-Memory Πλατφόρμες Δεδομένων, Γ’ τρίμηνο 2015» (Αύγουστος 2015).

Η SAP αποτέλεσε μέλος της ομάδας των 11 επιλεγμένων προμηθευτών, τους οποίους το Ινστιτούτο Forrester προσκάλεσε να συμμετέχουν στην ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε. Η πλατφόρμα SAP HANA κατέλαβε την υψηλότερη θέση στις 2 από τις 3 βασικές κατηγορίες, που η Forrester χρησιμοποιεί προκειμένου να αξιολογήσει τους προμηθευτές (αναφορικά με την τρέχουσα προσφορά και στρατηγική), ενώ βρέθηκε ανάμεσα στις υψηλότερες θέσεις και στην 3η κατηγορία που αφορά την παρουσία της στην αγορά. Επιπλέον, η SAP συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των προμηθευτών και για τις 3 παραπάνω κατηγορίες, καθώς και από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο των 10 κριτηρίων της έρευνας.

«Η ξεκάθαρη στρατηγική της SAP να εστιάζει στην In-Memory τεχνολογία απέδωσε τα μέγιστα», σχολίασε ο κύριος Noel Yuhanna, Principal Analyst της Forrester, στο σχετικό report της έρευνας.

Ακολούθως παρατίθενται αξιόλογα στοιχεία σχετικά με την κατάταξη της SAP:

  • Η SAP είναι η μόνη εταιρεία που πέτυχε σκορ 5/5 για το όραμα
  • Η SAP είναι η μόνη εταιρεία που πέτυχε σκορ 5/5 για τις λειτουργίες διαχείρισης δεδομένων και τη δυνατότητα συναλλαγών
  • Η SAP παράλληλα συγκέντρωσε σκορ 5/5 για τις επιδόσεις της σε τομείς όπως: εκτέλεση λειτουργιών, παρουσία στην αγορά, εξυπηρέτηση πελατών και σχέσεις με συνεργάτες, επίπεδο εσόδων και υποστήριξη των analytics

«Πιστεύουμε ότι η πρόσφατη ανάδειξή μας σε ηγέτη από την έρευνα Forrester Wave επικυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική μας εστίαση να αποτελούμε τους απόλυτους πρωτοπόρους σε όλη τη βιομηχανία της in-memory πληροφορικής», δήλωσε ο κύριος, Greg McStravick, Global Head of Database and Technology της SAP. «Βοηθάμε τους πελάτες μας να ξεφύγουν από παραδοσιακές λύσεις βάσεων δεδομένων και να στραφούν προς πιο δυναμικές in-memory πλατφόρμες, ικανές να υποστηρίξουν οποιαδήποτε εφαρμογή analytics και συναλλαγών σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε συνεχώς καινοτομία μέσω της πλατφόρμας SAP HANA, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε κύριοι αρωγοί στην επιτυχία των πελατών μας στη σημερινή ψηφιακή οικονομία»

Ο αριθμός των πελατών μας που επιλέγει να μεταμορφώσει την επιχείρησή του μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας SAP HANA αυξάνεται δραματικά. Η πλατφόρμα SAP HANA αριθμεί πλέον περισσότερους από 7,200 πελάτες, μέγεθος το οποίο διπλασιάστηκε το προηγούμενο έτος. Η Cloud πλατφόρμα του SAP HANA έτυχε ευρείας αποδοχής, έχοντας ήδη περισσότερους από 1.500 χρήστες. Παράλληλα, η υιοθέτηση της πλατφόρμας SAP HANA από νεοφυείς επιχειρήσεις έχει εκτοξευθεί στα ύψη, μετρώντας σήμερα περισσότερους από 2.100 επιχειρησιακούς χρήστες, ενώ η λύση χρησιμοποιείται ευρέως και από περισσότερους από 850.000 μεμονωμένους χρήστες,

Πατώντας εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε την έρευνα “The Forrester Wave: In-Memory Πλατφόρμες Δεδομένων, Γ’ τρίμηνο 2015”.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Βίκυ Μόσχου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501235
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: νm@vando.gr