>

Αθήνα: Επόμενος σταθμός του SAP Run Simple Tour

ΑθήναΣτην Αθήνα θα βρίσκεται από 3 έως 5 Νοεμβρίου το Run Simple Truck, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας Run Simple Tour. Το Run Simple Truck θα επισκεφτεί 22 Ευρωπαϊκές χώρες σε 36 εβδομάδες, καλύπτοντας συνολικά μια απόσταση 40.000 χιλιομέτρων, με σκοπό να φέρει τους σύγχρονους επαγγελματίες σε επαφή με τις καινοτόμες λύσεις της SAP μέσω απτών σεναρίων και παραδειγμάτων. Η στάση του Run Simple Truck στην Αθήνα θα διαρκέσει 3 ημέρες κατά τις οποίες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της SAP, ανακαλύπτοντας από κοντά τις λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των επιχειρήσεων τους.

«Οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων δεν ικανοποιούνται πλέον από τις μέχρι τώρα ασαφείς και παρωχημένες διαδικασίες, όπως ο αυξανόμενος όγκος των συστημάτων, των εφαρμογών και των δεδομένων που απεικονίζουν το υψηλότερο επίπεδο πολυπλοκότητας στον κλάδο. Η διαχείριση τέτοιων πολύπλοκων διαδικασιών δαπανεί αφενός σημαντικό μέρος των επιχειρησιακών πόρων και περιορίζει ταυτόχρονα την διάχυση της καινοτομίας», δήλωσε η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO, SAP Hellas, Cyprus, Malta. Στόχος του Run Simple Tour είναι να αποκαλύψει πώς η SAP μπορεί να συμβάλλει στην απλοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης μιας επιχείρησης και της τεχνολογίας, μέσα από την παρουσίαση απτών σεναρίων και την ανάλυση παραδειγμάτων. Η χρήση αυτών των εργαλείων, δεν αφορά μόνο στην ενδυνάμωση των εταιρειών, αλλά παράλληλα προωθεί και την αγαστή συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων πελατών και προμηθευτών (business networks). «Aυτό που έχει σημασία, σήμερα, είναι να έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των τελικών πελατών μας, παρέχοντας τους ολοένα και πιο εξελιγμένες λύσεις»

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του SAP Run Simple Tour είναι:

  • Internet of Things: Μέσα από τη νέα γενιά ηλεκτρονικών συσκευών, που χρησιμοποιούμε καθημερινά, και τη διασύνδεση τους με επαγγελματικό εξοπλισμό, δημιουργείται άμεσα ένα ευρύτερο δίκτυο που αυξάνει την ποιότητα ζωής και παραγωγικότητα των χρηστών.
  • Big Data: Η ανάλυση του εκπληκτικά αυξανόμενου όγκου των δεδομένων, σε δομημένη και αδόμητη μορφή μπορεί τελικά να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
  • SAP S/4HANA: Η λύση τελευταίας γενιάς που κυκλοφόρησε στην αγορά τον Φεβρουάριο, τόσο on-premise όσο και στο cloud, προσφέρει στις επιχειρήσεις τις κατάλληλες απαντήσεις, σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζοντας την έγκαιρη λήψη αποφάσεων.
  • Business Networks: Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στα αιτήματα που απαιτούν ψηφιακές διαδικασίες αναφορικά με τις προμήθειες, τη διαχείριση ταξιδιών και τα έξοδα ενός project.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι οι σύγχρονοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις καινοτόμες, αλλά ταυτόχρονα απλές λύσεις της SAP, οι οποίες είναι ικανές να βελτιώσουν αισθητά την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους και να τους προσφέρουν χρηματοοικονομική σταθερότητα, εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί στη χώρα. Στο παρελθόν, οι λύσεις πληροφορικής δημιουργούσαν πολυπλοκότητα στις επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα απαιτούσαν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους, έτσι ώστε να τρέχουν σωστά», δήλωσε ο Sergio Maccotta, CEO του ομίλου Real Consulting. «Κοινό όραμα της SAP και της Real Consulting είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω των ψηφιακών καναλιών, αναγνωρίζοντας έγκαιρα τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς για επενδύσεις», πρόσθεσε ο Sergio Maccotta, CEO της Real Consulting Group. «Η πρωτοβουλία του να τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με νέες ιδέες, μέσω καινοτόμων ενεργειών, όπως το Run Simple Truck, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς τέτοιου είδους ενέργειες δίνουν την ευκαιρία στους ηγέτες των επιχειρήσεων και στους σύγχρονους επαγγελματίες πληροφορικής να ανακαλύψουν νέες λύσεις, ικανές να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων τους μέσω του προγραμματισμού και της πληροφορικής».

«Mε αφορμή την έλευση του Run Simple Truck στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΣΙΔΕΝΟΡ, θα θέλουμε μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας από την υλοποίηση του SAP BW powered by SAP HANA λόγο της ευελιξίας και των εκτεταμένων δυνατοτήτων reporting που προσφέρει. Η συλλογή των πρωταρχικών στοιχείων για την οικονομική ανάλυση, αποτελούσε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον οργανισμό μας, μιας και ο όγκος τους είναι τεράστιος (ο συνολικός τζίρος της εταιρίας προέρχεται από μεγάλο όγκο συναλλαγών)», δήλωσε ο Στράτος Θωμαδάκης, Οικονομικός Διευθυντής, Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ. «Οι αναφορές μας τώρα εκτελούνται μέχρι και στο 10% του χρόνου σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα, δίνοντάς μας την ευελιξία για περεταίρω ανάλυση. Το SAP BW powered by SAP HANA μας προσφέρει τον πλέον βέλτιστο τρόπο διαχείρισης των δεδομένων μας.»

Χορηγοί του Run Simple Truck Tour στην Αθήνα είναι οι εταιρίες Real Consulting και ΤEKA Systems. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sapregister.gr/runsimpletour/.

Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Σχετικά με τη Real Consulting

Η Real Consulting A.E. ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία επενδύει στρατηγικά σε λύσεις και τεχνολογίες αιχμής SAP προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένα έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας σύμφωνα με τα τρέχοντα λειτουργικά, τεχνικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP. www.realconsulting.gr

Σχετικά με τη Teka Systems

Η ΤΕΚΑ Systems δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 1975 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή αγορά πληροφορικής. Η TEKA Systems είναι χρυσός συνεργάτης της SAP, αναλαμβάνοντας και παραδίδοντας πολύπλοκα έργα πληροφορικής SAP σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η TEKA Systems αποτελεί το Customer Competence Center του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, του μεγαλύτερου βιομηχανικού ομίλου στην περιοχή των Βαλκανίων. http://www.tekasystems.eu/el/

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr