>

H SAP βρίσκεται ανάμεσα στους βασικούς υποστηρικτές του LDA Appathon

ΑθήναΗ SAP Hellas με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι βρίσκεται ανάμεσα στους βασικούς υποστηρικτές του διαγωνισμού LDA Appathon που πραγματοποιείται στις 29-30 Οκτωβρίου 2015, στον κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «LDA: Large Scale Demonstrator in Athens».

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό LDA Appathon θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ημερήσιο σεμινάριο, προκειμένου να εξοικειωθούν με την καινοτόμο πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων SAP HANA της SAP, καθώς και με το περιβάλλον εργαλείων οπτικοποίησης γεωχωρικών δεδομένων LUCIAD. Κατά τη διάρκεια του Appathon στις 29-30 Οκτωβρίου, κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα κληθεί να αναπτύξει εντός 36 ωρών μία πρότυπη εφαρμογή B2B που θα αξιοποιεί δορυφορικά δεδομένα παρατήρησης της Γης, δεδομένα δορυφορικής πλοήγησης καθώς και δεδομένα γεωχωρικού υποβάθρου.

O διαγωνισμός απευθύνεται σε γνώστες προγραμματισμού με υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών, στη γεωπληροφορική και άλλες συναφείς γνωστικές περιοχές. Επίσης, προϋποθέτει την εξοικείωση του εκάστοτε συμμετέχοντα με ευρέως διαδεδομένες γλώσσες προγραμματισμού, καθώς και με σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Java, C++, .net, SQL).

Στα βραβεία που θα απονεμηθούν στις νικητήριες ομάδες, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η συμμετοχή σε διεθνές συνέδριο της SAP, η κάλυψη των εξόδων για το Mobile World Congress 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, καθώς και η συμμετοχή σε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχετικές με τρόπους δημιουργίας καινοτομικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στη σελίδα:
https://www.eventbrite.com/e/the-lda-appathon-tickets-17980185218. Επίσης, σημειώνεται ότι συμμετοχή στο διαγωνισμό LDA Αppathon είναι δωρεάν.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece
Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
SAP Hellas
Kα Αριάννα Μάντζιου
Τηλ.210-9473956
Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr