>

Η SAP Κύπρου διευρύνει το οικοσύστημα των συνεργατών της

Ανοικτή η διαδικασία για νέους συνεργάτες της λύσης SAP® Business One

ΛευκωσίαΜετά από σχεδόν 20 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στη Κύπρο και για την κάλυψη του αυξημένου κύκλου εργασιών της, η SAP Κύπρου βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης του δικτύου των συνεργατών της για την λύση SAP Business One. Οι νέοι συνεργάτες θα ενισχύσουν ένα ήδη δυναμικό οικοσύστημα συνεργατών και θα ενδυναμώνουν την παρουσία της εταιρείας στην αγορά των μικρών και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, η οποία αποτελεί μια από τις στρατηγικές προτεραιότητες της SAP.

Το παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών SAP Partner Edge έχει ήδη συμβάλλει σημαντικά στην εδραίωση του δικτύου συνεργατών της εταιρίας στο νησί προσφέροντας κίνητρα όπως η επιβράβευση της ανταγωνιστικότητας, η εκπαίδευση, η τεχνική υποστήριξη, η μεταφορά τεχνογνωσίας και η υποστήριξη των πελατών με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών για υιοθέτηση και εφαρμογή της λύσης SAP Business One σε πελάτες που προέρχονται κυρίως από το χώρο των μικρών και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Η SAP Κύπρου ιδρύθηκε το 1997 με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της SAP στην κυπριακή αγορά. Όπως στην διεθνή έτσι και στην τοπική αγορά, η SAP παραμένει αξιόπιστος σύμβουλος για τους πελάτες της. Με τα πλεονεκτήματα, της ενοποίησης και της επεκτασιμότητας, η SAP αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους προσφέροντας λύσεις που οδηγούν σε υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI) και χαμηλό κόστος λειτουργίας (TCO). Σήμερα ένας μεγάλος αριθμός κυπριακών εταιρειών έχουν ήδη επενδύσει σε λύσεις SAP στοχεύοντας τόσο σε καλύτερη οικονομική διαχείριση όσο και σε αποδοτικότερο έλεγχο διαδικασιών.

Περισσότερες πληροφορίες: Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com
Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy