>

Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central Customers «κατακτά» περισσότερους από 1.000 πελάτες

Η SAP εξελίσσεται σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους προμηθευτές λύσεων HR βασιζόμενες στο Cloud παγκοσμίως

ΑθήναΗ SAP κορυφαίος πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού ανακοινώνει ότι η λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR) SAP SuccessFactors Employee Central solution είναι πλέον εγκατεστημένη σε παραπάνω από 1.000 πελάτες της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central είναι μέρος μιας end-to-end σουίτας λύσεων HR, η οποία εκτείνεται πέραν των βασικών λειτουργιών αυτοματοποίησης, θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες κάθε οργανισμού. Τα κεντρικά συστήματα HR επόμενης γενιάς (HRIS) έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο και να διανέμονται με ασφάλεια μέσω του Cloud χαρτοφυλακίου της SAP, εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες της SAP SuccessFactors. Η εν λόγω είδηση σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά ιστορία της SAP ως προς τη διαχείριση του ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM), αναδεικνύοντας περαιτέρω την 30ετή εμπειρία της στην παροχή τεχνολογίας HR.

«Ως ένα brand που επιδιώκει ταχεία επέκταση παγκοσμίως, έχουμε επιθετικούς επιχειρηματικούς στόχους που πρέπει να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τη στρατηγική διαχείρισης ταλέντων», δήλωσε ο Justin Watras, director of Talent Management and Organizational Effectiveness της Brooks Brothers. «Έχοντας θέσει σε λειτουργία τη λύση της SAP SuccessFactors στην επιχείρηση μας, εδώ και περίπου ένα χρόνο, τολμώ να πω πως η μετεξέλιξη των λειτουργιών μας είναι θεαματική. Με την υιοθέτηση των λύσεων SAP SuccessFactors Employee Central και SAP SuccessFactors Performance & Goals δεν έχουμε εφησυχάσει. Τα οφέλη που έχουμε αποκομίσει από τις λύσεις της SAP μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών και τη μείωση του φόρτου εργασίας ως προς τα διοικητικά θέματα. Επιπλέον, μέσω των καινοτόμων λύσεων HR της SAP έχουμε καταφέρει να γνωρίσουμε καλύτερα τους εργαζομένους μας, και πλέον είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες τους. Τώρα πλέον έχουμε αναπτύξει μια πραγματική κουλτούρα επιδόσεων, η οποία αναδεικνύεται και εξελίσσεται διαρκώς.»

«Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central έχοντας πλέον «κατακτήσει» 1.000 πελάτες παγκοσμίως, σε μόλις έξι χρόνια, αποδεικνύει πως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προϊόντα HR της αγοράς», δήλωσε ο Holger Mueller, vice president and principal analyst at Constellation Research. «Αν συγκρίνει κανείς την 30χρονη παρουσία των εν λόγω λύσεων στις επιχειρήσεις HCM on-premise, αυτό είναι ένα σαφές σημείο το οποίο αποδεικνύει τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους οι επιχειρήσεις υιοθετούν λύσεις που βασίζονται στο cloud».

«Πιστεύω πως ένας από τους βασικούς λόγους που βλέπουμε αυτού του είδους την ανάπτυξη της λύσης SAP SuccessFactors Employee Central είναι ότι δεν κατασκευάσαμε μία λύση, η όποια λύνει τα προβλήματα των προηγούμενων 30 χρόνων, αντ’ αυτού προσφέρουμε μια λύση που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των εταιρειών τα επόμενα 30 χρόνια», δήλωσε ο Mike Ettling, president of SuccessFactors. «Χτίζοντας το σύστημα HR του μέλλοντος, ήταν σημαντικό να προχωρήσουμε ένα βήμα πέρα από την εκτέλεση των ίδιων λειτουργιών με ένα πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Αν ζητάμε από τους πελάτες μας να «εμπιστευτούν» στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού του HR θα πρέπει να τους παραδώσουμε την αξία ως αντάλλαγμα. Πέρα από ένα σύστημα καταγραφής, η λύση SAP SuccessFactors Employee Central είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που δημιουργεί δέσμευση. Ένα από πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτού, είναι η πρόσφατη εισαγωγή ευφυών υπηρεσιών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να εξαλείψουν τις επιχειρηματικές υπηρεσίες, που προηγουμένως απαιτούσαν τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ διάφορων λειτουργιών του HR».

«Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο», δήλωσε ο Sean Kundu, vice president of New Ventures της San Francisco 49ers. Πλέον είμαστε σε θέση να ανασύρουμε δεδομένα πολύ πιο γρήγορα, ενώ όταν πρέπει να λάβουμε μεγάλες αποφάσεις για την λειτουργία της επιχείρησης, πλέον είμαστε σε θέση να το κάνουμε πολύ πιο εύκολα».

Αυτό το μοναδικό σημείο ορόσημο της SAP SuccessFactors έχει τις ρίζες του στην αποστολή της SAP για να κάνει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο χώρο εργασίας πιο ανθρώπινη και ευφυή εξυπηρετώντας το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού. Η SAP SuccessFactors παρουσίασε πρόσφατα έξυπνες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να εδραιώσουν τις επικείμενες συναλλαγές που προκύπτουν από γεγονότα που αφορούν το προσωπικό, καθοδηγώντας τον τελικό χρήστη εύκολα, μέσα από τις τυπικές διαδικασίες HR, συμβάλλοντας στη μείωση της εξάρτησης από επιμέρους διαδικασίες. Επιπλέον, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ενοποίηση των λύσεων SAP SuccessFactors Employee Central και SAP Fieldglass, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται καλύτερα τόσο τους πιθανούς υποψηφίους για εργασία όσο και το υπάρχον προσωπικό. Επεκτείνοντας τις δυνατότητες συνολικής διαχείρισης του εργατικού δυναμικού, η ενοποιημένη λύση προσφέρει νέες δυνατότητες διαχείρισης των μαθητευόμενων που πιθανόν να απασχοληθούν στην εταιρεία στο εγγύς μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

Kα Αριάννα Μάντζιου

Τηλ.210-9473956

Εmail: a.mantziou@sap.com

V+O Communication

Κα Βίκυ Μόσχου

Τηλ.: 211- 7501235

Email: νm@vando.gr