>

SAP Κύπρου: Δυναμική παρουσία και σταθερή ανάπτυξη στην κυπριακή αγορά

Λευκωσία
Η SAP, κορυφαίος πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού, το 2015 κατέγραψε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης τόσο στην αγορά της Κύπρου όσο και παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του 2015 η SAP σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε εξαιρετική δυναμική στην αγορά του cloud, η οποία έφτασε το 103%, ενώ παράλληλα πέτυχε τριψήφια αύξηση σε ότι αφορά τις λύσεις Customer Engagement and Commerce. Ταυτόχρονα, οι νέες υλοποιήσεις της πλατφόρμας SAP S/4HANA ανήλθαν στις 2.700, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική κίνηση της SAP για προσφορά πρωτοποριακών επιχειρηματικών εφαρμογών που αξιοποιούν στο μέγιστο την υφιστάμενη επιχειρηματική τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η SAP Κύπρου κατόρθωσε να διευρύνει την πελατειακή της βάση ενδυναμώνοντας την ήδη ισχυρή θέση της στην κυπριακή αγορά. Συνεχίζοντας σταθερά τη δυναμική πορεία των τελευταίων ετών, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο αριθμό ανάπτυξης, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που οφείλεται τόσο στις πωλήσεις λογισμικού όσο και στη συντήρηση των ήδη εγκατεστημένων συστημάτων. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2015 υπεγράφησαν σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας και υλοποιήθηκαν καινοτόμες λύσεις SAP στην αγορά του Cloud και της πλατφόρμας SAP S/4HANA.

Αντίστοιχους ρυθμούς ανάπτυξης παρουσίασε το 2015 και η αγορά της Μάλτας, καθώς ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων εμπιστεύθηκε τη SAP, επενδύοντας στην εγκατάσταση καινοτόμων λύσεων ικανών να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να διευρύνουν τα περιθώρια κερδοφορίας τους. Η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων έχουν καταστήσει τη SAP αξιόπιστο σύμβουλο για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

«Το 2015 ήταν μια χρονιά πρόκλησης, προκειμένου να βρούμε τους μηχανισμούς, να ξεπεράσουμε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και να επαναπροσδιοριστούμε, ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στο νέο και ομολογουμένως πρωτόγνωρο επιχειρηματικό περιβάλλον το οποίο βιώνουμε όλοι σήμερα.» δήλωσε ο Άλεξ Μουρατιάν, Country Sales Manager, Κύπρου & Μάλτας. «Η επιτυχία του 2015 ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και ευχαριστώ θερμά τόσο τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν επενδύοντας σε καινοτόμες λύσης αιχμής, όσο και τους συνεργάτες μας για τη δέσμευση τους να ενισχύουμε μαζί καθημερινά την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουμε προς την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα.»

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Ειρήνη Χριστοφίδη, 22378777, irene.christofides@sap.com
Λυδία Ζαννέττου, 22447768, zannettou@vando.com.cy