>

Σημαντικές αναβαθμίσεις στελεχών στη SAP

Νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, για το 2016.Διευρυμένα καθήκοντα για την Αλεξάνδρα Κοκκίνη, , η οποία αναλαμβάνει το ρόλο του EMEA S4HANA Lead, επιπλέον της θέσης της ως COO για Ελλάδα, Κύπρο, ΜάλταΕπικεντρώνεται στη θέση του COO για την περιοχή South Europe, Middle East and Africa o Μάνος Ραπτόπουλος.

ΑθήναΣε διοικητικές αλλαγές προχωρά η SAP με τον Ανδρέα Ξηρόκωστα να αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα, για το 2016 ενώ η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, Chief Operating Officer της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, αναλαμβάνει και το ρόλο EMEA S4HANA Lead με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της καινοτόμου πλατφόρμας της SAP. Ο Άλεξ Μουρατιάν παραμένει Country Manager για την Κύπρο και Μάλτα και θα αναφέρεται στον Ανδρέα Ξηρόκωστα.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, από τη νέα του θέση ως Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, θα έχει την πλήρη ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης της SAP, με τους πελάτες της να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

«Είναι χαρά και τιμή μου που ένας κορυφαίος οργανισμός στον τομέα της τεχνολογίας μου εμπιστεύτηκε τη θέση του επικεφαλής . Κοινός στόχος όλης της ομάδας της SAP είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση της εταιρίας μέσα από τη διάθεση τεχνολογικών λύσεων που στηρίζουν την ανάπτυξη των πελατών μας σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Η ελληνική αγορά έχει γίνει ιδιαίτερα απαιτητική, όσον αφορά στην αξία των λύσεων και στην αποδοτικότητα των επενδύσεων και γι’ αυτό το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, προτείνοντας λύσεις που αποφέρουν αποδεδειγμένα οφέλη», δήλωσε ο Ανδρέας Ξηρόκωστας με αφορμή την ανάληψη του νέου ρόλου του.

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, εργάζεται στη SAP Hellas από το 1998 και κατέχει τη θέση της Chief Operating Officer της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Σχετικά με την ανάληψη του διευρυμένου ρόλου της, η Αλεξάνδρα Κοκκίνη σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω και το ρόλο EMEA S4HANA Lead με στόχο να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρείες να υιοθετήσουν την καινοτόμο πλατφόρμα αξιοποιώντας τα εργαλεία και τις δυνατότητες που θα τους επιτρέψουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προς όφελός τους.»

Ο Μάνος Ραπτόπουλος ανέφερε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την ανάληψη της θέσης του Country Manager από τον Ανδρέα. Είναι στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία και είμαι βέβαιος ότι από το νέο του ρόλο θα συνεισφέρει στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της SAP στην περιοχή. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα, στα νέα της καθήκοντα και στην προσπάθειά της να αναδείξει περαιτέρω αυτό το στρατηγικό άξονα δραστηριότητας της SAP.»

Ο Μάνος Ραπτόπουλος, ως COO South Europe, Middle East and Africa θα εστιάσει πλέον πλήρως στην ανάπτυξη των εν λόγω αγορών.

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.