>

Η SAP Hellas σε συνεργασία με τον Economist διοργανώνει το Intelligent Leaders’ Summit με θέμα “Oxygenating the future through digital strategy”

Κεντρικός ομιλητής ο Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας

ΑθήναΠοιοί είναι οι πυλώνες που οδηγούν στην ανάπτυξη; Με ποιες ενέργειες οι CEOs μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία μιας επιχείρησης; Πως μπορεί να ενδυναμωθεί περαιτέρω μια ψηφιακή επιχείρηση; Σε μια εποχή που το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον αποτελούν πρόκληση για όλους τους ηγέτες, η SAP σε συνεργασία με τον Economist, διοργανώνει το “Intelligent Leaders’ Summit”, την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Astir Beach, στη Βουλιαγμένη με θέμα “Oxygenating the future through digital strategy.”

Το Summit πραγματοποιείται με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο έχει να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, να αναλύσει πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, αλλά και πώς η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με την ομιλία του ο διακεκριμένος Ελληνο-Αμερικανός επιστήμονας, Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής is, Head Emeritus and Principal Staff, Principal Investigator, NASA: Voyager 1, 2 LECP, Cassini-MIMI, applied physics laboratory, Johns Hopkins University, ο οποίος θα μιλήσει για την καινοτομία και τον στρατηγικό σχεδιασμό ως το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη.

Παράλληλα, το συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, ο οποίος με την ομιλία του “Europe in Turmoil – Greece in transition: Which are the pillars for recovery” θα αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση στον Ευρωπαϊκό χώρο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και θα προτείνει τρόπους με τους οποίους η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, κλείνοντας τις εργασίες του summit.

Κατά τη διάρκεια του Intelligent Leaders’ Summit, σημαντικοί ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, θα αναλύσουν τους πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής αγοράς, ενώ θα συζητήσουν αναλυτικά πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα επηρεάσει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, όπως, για παράδειγμα, πως διαμορφώνεται ο ρόλος του οικονομικού διευθυντή, οι αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των πελατών και ο ρόλος που θα παίξει το τμήμα ανθρώπινων πόρων, δημιουργώντας μια ανθρωποκεντρική ψηφιακή επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι της SAP θα παρουσιάσουν τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία μπορεί να συμβάλει στην απλοποίηση των διαδικασιών και την ομαλότερη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Το SAP Intelligent Leaders’ Summit απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη και decision makers από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως μεγέθους, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας, μεταμορφώνοντας την επιχείρησή τους στην digital εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, το αναλυτικό πρόγραμμα και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ

Σχετικά με τη SAP
Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Βάσω Κακκάση
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210 7249000 (276)
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: vka@vando.gr