>

SAP QUALITY AWARDS 2016: Τις εταιρίες πελάτες που επέλεξαν τις λύσεις της βράβευσε για μία ακόμη χρονιά η SAP

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2016 – Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η SAP βραβεύει τις εταιρίες πελάτες της που επέλεξαν τις λύσεις SAP, ακολουθώντας τους κανόνες ποιότητας της εταιρείας: άριστη οργάνωση, εκτέλεση και διαχείριση του έργου, σύντομη και χαμηλού κόστους υλοποίηση και άμεσα επιχειρησιακά οφέλη από το έργο SAP, απλοποιώντας σημαντικά τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

 

Ο διαγωνισμός SAP Quality Awards βραβεύει τους πελάτες της σε δύο κατηγορίες έργων, τα έργα σύντομης υλοποίησης και τα έργα καινοτομίας:

 

  • Στην πρώτη κατηγορία, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν είναι οι Σφακιανάκης ΑΕ – Χρυσός Νικητής και GENFROCO ΑΕ – Αργυρός Νικητής, ενώ η Ionian Group ΑΕ είναι ο Χάλκινος Νικητής.

Οι Χρυσοί Νικητές των δύο κατηγοριών θα συμμετέχουν στα SAP Quality Awards σε διεθνές επίπεδο (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική), ενώ όλοι οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να παρουσιάσουν case studies από την εμπειρία τους με τις λύσεις SAP, σε εκδήλωση που θα οργανώσει η εταιρία τους πρώτους μήνες του 2017.

Από την πλευρά της SAP Hellas, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά οργανώσαμε και αυτή τη χρονιά στην Ελλάδα το διαγωνισμό των Quality Awards, πρόγραμμα που βασίζεται σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Η συμμετοχή ήταν υψηλότερη από την αναμενόμενη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Οι εταιρείες που διακρίθηκαν, κέρδισαν τις εντυπώσεις  της κριτικής επιτροπής για την ομαλή μετάβαση στο σύστημα SAP, τον ενθουσιασμό τους, την άρτια  συνεργασία διοίκησης-εργαζομένων, την καινοτομία που εισήγαγαν στην επιχείρησή τους και τα άμεσα αποτελέσματα. Εκ μέρους της SAP συγχαίρουμε όλους τους πελάτες μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κι ελπίζουμε να τους δούμε και στο μέλλον να διακρίνονται ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού από τις επιχειρήσεις, η SAP βραβεύει τις κορυφαίες ανάμεσα στους πελάτες της ως παραδείγματα της βέλτιστης χρήσης των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της.

####

Σχετικά με τη SAP

Η SAP ιδρύθηκε το 1972 και αποτελεί κορυφαίο πάροχο λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού. Σύμφωνα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση στη χρηματιστηριακή αγορά, η SAP είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής software στον κόσμο με πάνω από 230.000 πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες. Ο όμιλος της SAP περιλαμβάνει θυγατρικές στις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου και απασχολεί πάνω από 65.000 ανθρώπους. HSAP προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν καλύτερα από ποτέ: εξειδίκευση στις κάθετες αγορές (Industry Expertise), αξιόπιστα δεδομένα (SAP Applications), πολλαπλές πηγές πληροφόρησης με ευέλικτες υποδομές (SAP Cloud), ακριβή reports (SAP Analytics) σε πραγματικό χρόνο (SAP HANA) διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (SAP Mobility). Από την αποθήκη έως το κατάστημα και το διοικητικό συμβούλιο, αλλά και από τα desktop συστήματα έως και τις mobile συσκευές, η SAP προσφέρει λύσεις που ενισχύουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Έτσι, τους επιτρέπει να συνεργάζονται αποδοτικότερα και να αξιοποιούν καλύτερα την επιχειρησιακή πληροφόρηση, ώστε να βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρεία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: sap.com/greece και  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

LinkedIn | Facebook | Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr