>

Η SAP παρουσιάζει το ευφυές σύστημα ERP επόμενης γενιάς SAP S/4HANA® Cloud

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 – Η SAP παρουσίασε πρόσφατα τις τελευταίες εξελίξεις στην πλατφόρμα SAP S/4HANA® Cloud, καθώς και τον χάρτη καινοτομίας για αυτήν την επόμενης γενιάς πλατφόρμα αιχμής ERP. Με μία νέα αρχιτεκτονική in-memory σε συνδυασμό με δυνατότητες contextual analytics, ψηφιακού βοηθού και machine learning καθώς και το βραβευμένο περιβάλλον χρήστη SAP Fiori®, το SAP S/4HANA® Cloud επιτρέπει στους πελάτες να ρυθμίζουν και να υιοθετούν άμεσα επιχειρησιακές διαδικασίες και πρότυπα και να πράττουν αναλόγως, με βάση συμβουλές που δέχονται σε πραγματικό χρόνο.

Η λύση ERP της SAP παρέχει λειτουργίες έτοιμες για χρήση από την ψηφιακή επιχείρηση τόσο σε βασικές όσο και σε περιφερειακές λειτουργίες, με ταχύτερη ανάπτυξη, μικρότερο χρόνο απόδοσης αξίας και χαμηλότερο κόστος εισόδου στις cloud-based υπηρεσίες. Η εταιρεία ερευνών IDC προβλέπει ότι η αγορά επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού-ως-υπηρεσία (software-as-a-service / SaaS) θα αυξηθεί 17% ετησίως αγγίζοντας τα 103,9 δισ. δολάρια το 2020 από μόλις 47.4 δισ. το 2015. *

«Δεκαετίες πριν, η SAP εφηύρε και έγινε ο ηγέτης του ERP πρώτης γενιάς», δήλωσε ο Darren Roos, πρόεδρος του SAP S/4HANA Cloud. «Υπήρξαμε επίσης πρωτοπόροι στην κατασκευή της πρώτης γενιάς cloud ERP μαζί με άλλους νέους προμηθευτές cloud υπηρεσιών. Ενώ πολλοί προμηθευτές cloud ERP παραμένουν σε αυτή την πρώιμη αρχιτεκτονική, η SAP δεν σταμάτησε εκεί και επένδυσε στο να εξελίξει την επόμενη γενιά του cloud ERP. Το SAP S/4HANA Cloud περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας, μαζί με την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της SAP στη διαχείριση επιχειρήσεων σημαίνοντας την απαρχή μιας πραγματικά νέας γενιάς ευφυών ERP συστημάτων στο cloud».

Ευφυές, Άμεσο, Ολοκληρωμένο

Χάρη στην πλατφόρμα SAP HANA®, η SAP μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να έχουν  μια πλήρη άποψη των επιχειρήσεων τους σε πραγματικό χρόνο, με τη διαβεβαίωση ότι η SAP διαχειρίζεται τον ψηφιακό τους πυρήνα, προσφέροντας ενσωμάτωση με το πλήρες χαρτοφυλάκιο των λύσεων SAP, συμπεριλαμβανομένων των SAP® SuccessFactors® για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, SAP Ariba® για την προμηθευτική αλυσίδα, SAP Hybris® για την εμπλοκή πελατών και το εμπόριο, Concur® για τη διαχείριση ταξιδιών και εξόδων, καθώς και των λύσεων SAP Fieldglass®  για την προμήθεια υπηρεσιών και τη διαχείριση εξωτερικών συνεργατών.

Η τελευταία έκδοση του SAP S 4HANA Cloud επιτρέπει στους πελάτες να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή γρηγορότερα και να κάνουν τις επιχειρηματικές διεργασίες πιο αποδοτικές μέσω της αυξημένης διαφάνειας, της αυτοματοποίησης και της ποιότητας. Οι διαφορετικές λύσεις της πλατφόρμας cloud ERP περιλαμβάνουν τα:

  • SAP S/4HANA Professional Services Cloud, που παρέχει τη δυνατότητα για end-to-end project management
  • SAP S/4HANA Finance Cloud, ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα χρηματοδότησης που περιλαμβάνει δυνατότητες διαχείρισης προμηθειών και παραγγελιών, και υποστηρίζει μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και τις θυγατρικές τους
  • SAP S/4HANA Enterprise Management Cloud, που συνδυάζει επαγγελματικές υπηρεσίες και δυνατότητες χρηματοδότησης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο

«Ως μία επιχείρηση που μένει πιστή στους στόχους της, με μία φιλόδοξη στρατηγική, συνειδητοποιήσαμε ότι χρειαζόταν μία κορυφαία στο είδος της λύση ERP για την υποστήριξη της ανάπτυξης μας», δήλωσε ο Bob Barton, Chief Financial Officer στην MOD Pizza, πρωτοπόρος της αγοράς “fast casual” πίτσας με πάνω από 200 σημεία πώλησης και πάνω από 4.000 MOD Squaders σε όλο το δίκτυό της. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα εστιατορίων της Αμερικής, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας και συμβουλευτικής Technomic, η MOD Pizza σημείωσε 220% αύξηση το 2015. «Η MOD είναι υπερήφανη για την προσήλωσή της στους εργαζόμενους και τους πελάτες της, και το SAP S/4HANA Cloud μας δίνει μια σταθερή, επεκτάσιμη πλατφόρμα για να μας βοηθήσει να διαχειριζόμαστε τις δραστηριότητές μας και τους ανθρώπους μας, παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε αξιόπιστες πρακτικές πληροφορίες. ”

Οδικός Χάρτης για την Καινοτομία

Η SAP περιέγραψε επίσης τον “οδικό της χάρτη” για τις μελλοντικές καινοτομίες στα συστήματα cloud ERP. Οι τριμηνιαίες ενημερώσεις που προγραμματίζονται από την SAP περιλαμβάνουν οδηγούς εγκατάστασης που θα γίνονται όλο και πιο ευφυείς μέσω machine learning και τεχνητής νοημοσύνης, προ-εγκατεστημένες, εύκολες στην προσαρμογή ρυθμίσεις και επιπρόσθετη  cloud-to-cloud ενοποίηση, όπως και εξωτερικές διασυνδέσεις προγραμματισμού εφαρμογών (application programming interfaces – APIs) για την ενοποίηση με άλλες εφαρμογές και προϋπάρχοντα συστήματα. Επιπλέον, η SAP έδειξε με λεπτομέρεια τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση δυνατοτήτων ψηφιακού αρχείου καταγραφής blockchain και λειτουργιών Internet of Things που θα υποστηρίζουν ευρύτερα διεθνή ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα, όπως επίσης σχέδια για συνεργάτες που θα μπορούν να δημιουργήσουν επεκτάσεις καθετοποίησης και παραμετροποίησης με βάση την τοποθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα SAP S/4HANA Cloud, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα.

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook & Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr