>

Καινοτόμες λύσεις από τη SAP στο παγκόσμιο συνέδριο Mobile World Congres

 

  • Η SAP εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της με την καινοτόμα πλατφόρμα ως υπηρεσία (Platform as a Service – PaaS) SAP® Cloud Platform
  • Nέο Software Development Kit (SDK) δίνει στους προγραμματιστές άπειρες δυνατότητες για προσαρμογή και ανάπτυξη νέων εφαρμογών με βάση τη νέα SAP® Cloud Platform

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2017 – Στην παρουσίαση της πλήρως ανανεωμένης πλατφόρμας SAP® Cloud Platform με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έρχονται να αντικαταστήσουν τη SAP HANA® Cloud Platform, παρέχοντας μία κορυφαία  πλατφόρμα ως υπηρεσία (Platform as a Service – PaaS) για τις επιχειρήσεις προχώρησε η SAP στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017, του μεγαλύτερου διεθνώς συνεδρίου νέων τεχνολογιών στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, η SAP ανακοίνωσε και την έναρξη της διανομής του Software Development Kit (SDK) για iOS που ανέπτυξε για το SAP® Cloud Platform, ενός εργαλείου που θα δώσει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εξειδικευμένες εφαρμογές διαθέσιμες για iPhone® και iPad®, που θα καλύπτουν κάθε λειτουργική ανάγκη μιας επιχείρησης.

Η νέα βελτιωμένη πλατφόρμα PaaS SAP® Cloud Platform

Η νέα SAP® Cloud Platform έρχεται για να διευκολύνει τη δημιουργία νέων εφαρμογών καθώς και την επέκταση και ενσωμάτωση των ήδη ανεπτυγμένων από τη SAP, να ενεργοποιήσει καινοτόμες λειτουργίες Internet of Things (IoT), να επιταχύνει έργα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) και να δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και machine learning.

«Η νέα πλατφόρμα SAP® Cloud Platform έχει εξελιχθεί για να γίνει το ψηφιακό εργαλείο πρώτης επιλογής που θα δώσει τη δυνατότητα σε πελάτες, συνεταίρους και προγραμματιστές να αναπτύξουν λύσεις που συνδέουν έξυπνα τους ανθρώπους, τα αντικείμενα και τις επιχειρησιακές λειτουργίες και προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», δήλωσε ο  Bernd Leukert, Member, Executive Board SAP SE, Products & Innovation. «Για να αναδείξουμε πλήρως την έκταση των νέων δυνατοτήτων της, προχωρήσαμε στο επαναλανσάρισμα της πλατφόρμας μας ως SAP Cloud Platform. Αυτή η πλατφόρμα οδηγεί στην ψηφιακή διαφοροποίηση συνδέοντας έναν ταχέως αυξανόμενο αριθμό «έξυπνων» συσκευών και μηχανών με τους ανθρώπους και τις διεργασίες που αφορούν, ώστε να επιτύχει κορυφαία επιχειρησιακά αποτελέσματα».

Αναρίθμητες επιχειρησιακές εφαρμογές της SAP και πάνω από 1000 εφαρμογές συνεργατών έχουν ήδη χτιστεί με βάση την  SAP Cloud Platform. Πέραν όμως όλων αυτών, νέες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς στη SAP Cloud Platform, παρέχοντας το βασικό πυρήνα για τα SAP Leonardo, το χαρτοφυλάκιο λύσεων IoT της SAP, SAP Clea, για λύσεις και υπηρεσίες machine learning, καθώς και το SAP BusinessObjects™ Cloud, συμπεριλαμβανομένου και του SAP Digital Boardroom.

Το SAP® Cloud Platform SDK δίνει νέες δυνατότητες στους προγραμματιστές

Το Software Development Kit για iOS της Apple που ανέπτυξε η SAP για την πλατφόρμα SAP® Cloud Platform  δίνει στους προγραμματιστές όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν αποτελεσματικές επιχειρησιακές εφαρμογές για iPhone® και iPad® με βάση τη SAP Cloud Platform και την ενσωματωμένη Swift, τη μοντέρνα γλώσσα προγραμματισμού της Apple.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να εγγραφούν στη SAP Academy για iOS, για να λάβουν την ανάλογη εκπαίδευση προκειμένου να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες εφαρμογές.

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

 

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 

Ακολουθείστε τη SAP  στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook & Twitter 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κα Κατερίνα Σιπητάνου
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 211- 7501232
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: ks@vando.gr